Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 3 April 2013

Terima kasih Uncle MK Syahir !

 

Ahaaa.. Qhaliff dapat hadiah semalam .. Apakah hadiahnya ????? Hehehehe .. Biarlah rahsia .. kan kan ? Kalau nak tau , gi la tanya dia sendiri .. kat blog dia .. Apakah blognya ? Cer google .. Baru leh kenal mamat hensem nih ! Heheeee .. tatak lugi looo .. Bujengsss ..

Hurmm .. bila dok cerita pasal Qhaliff ni , ada juga yang tak senang hati ..  Pelik benar .. Blog ni aku punya .. Yang tak senang hati nape ? Blog blog sendiri .. cer citer apa nak cerita sendiri .. Ada aku kisah ? Serius , aku tak kisah !

Qhaliff .. kita wat dek jer yer .. Biar ALLAH je yang nilai hal kita .. Dia nak nilai , tu lantak dia la.. Penat nak layan ni .. kan kan ?

Tidur pon best.. Sekali lagi .. Tq Syahir untuk hadiah tu .. Qhaliff , jom layan lagu IKAN KEKEK MAK ILUI ILUI ..

Dah tiba masa utk privatekan blog ?

 

Anon tu berkata , “ Menyusahkan .. aku benci cerita pasal anak kau.. abg ben sepatutnya jadi hak aku..bukan kau !

Hurmm .. mcm ni pon ada eh ? Ke aku patut stop dah citer pasal Qhaliff dan buat dek je ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sepetang di masjid besi ..

 

Bebas .. Tenang dan mendamaikan .. Seronok aihhh dia ...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Mee Celup ..

Celup ke celop ? Tak kisah laaa .. Asal jgn CELUP AR !! Hehehe..

Kali pertama aku order mee celop setelah terasa wife punya mee sup ari tu .. Order mee sup , dia kasi mee celup .. Dan aku rasa , boleh tahan gak sup dia ..hehe..

Semalam ,aku order buat kali pertama .. Dan sedap ! Tapi blogger MawardiYunus kata mee celup patut byk bahan lagi ..heeee ...baru lg sedappp ..

Balik Kelantan ni gi carik la ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Cenderahati berharga dari rakan blogger !

 

 

Panjang nak cerita ni .. Ok , aku ringkaskan .. Malam semalam , gi tengok G.I. JOE .. hok baru tu haaa.. Best kalau layan 3D .. Silalah abiskan duit anda dgn menontonnya .. Pasti terhibur .. heee ..

Haa.. aku gi dengan dua rakan blogger iaitu MK SYAHIR dan MAWARDI YUNUS .. Nak tau blog diorang , korang google ! Blogger yang sedang mencipta nama keduanya ni .. Rugi tak berkenalan dengan diorang ..

Pastu , gi lepak kat Ulam Eida .. pekena mee celup .. Boleh tahan gak rasanya ..  Dan lepas makan tu , ada la episod penyampaian cenderahati dengan disaksikan pengunjung restoran tu .. hehehe .. Cantik woooo ! Aku mmg suka cenderahati dari ukiran kayu ni .. Sangat menarik walaupun simple ! Bertuah dapat satu .. huhu .. Terima kasih bro Mawardi !

Selesai dalam jam 11 lebih malam .. Hehehe .. Baalikkkk !! Banyak lagi keje mau buat wooooo ! Sampai rumah , pekena kek aiskim tengahari tadi .. Aku kembali gemuk !!

Hadiah dari ibunya ..

 

Suka tak dia ??? Perghhh.. dlm Toys R Us lg dia dah balun menolak menda tu haa.. Suka sesangat laaa diaa ..

Ibunya yang kasi hadiah ni tapi duitnya duit ayah .. Wellllll ….

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI