Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 13 April 2013

Part time business di rumah

 

-iklan-

Mulakan business anda sendiri dari rumah.

Modal permulaan serendah RM2000. Konsep franchais.

Tak perlu kedai. Berniaga online, at least 2 jam sehari.

Free training & coaching.

GLAMpreneur affordable business plan. Part time di rumah. Low capital, low risk, high return. Plan marketing is 100% Syariah compliance, flexible working hours, no stock keep, no financial commitment, training provided. Suitable for anyone who wants to start business, but no huge capital, housewives, students, part timers, looking for side income. Interested? Contact Waney Zainuddin 013-6613197, waney_zz@yahoo.com, www.WaneyZainuddin.com

Produk Garam Buluh. Mempunyai pelbagai khasiat.Sesuai untuk seisi keluarga. Membantu memulihkan penyakit yang biasa dihidapi rakyat Malaysia

Khasiat Garam Buluh by Waney Zainuddin 013-6613197. Menguruskan badan, Gaot, resdung, jerawat, selsema, demam, batu karang, buasir, masalah tulang, migrain, lemah badan, lumpuh, kanser, gastrik, kejang otot, kebas-kebas, sembelit, kencing manis, darah tinggi, kolestrol tinggi, sunggugut, asthma, penyakit kulit seperti
 kurap, kudis buta, kayap, masalah organ seperti jantung, hati, paru-paru, buah pinggang. Sesuai juga untuk rendaman kaki, anti penuaan, membersih darah, membuang toksin.

Free business preview.

Limited 10 pax per session.

Book your spot.

Contact Waney Zainuddin 013-6613197

www.WaneyZainuddin.com

Dah surut ..

 

Alhamdulillah .. pergi Klinik Maria td .. er , ke Klinik Annur ? Kat Presint Diplomatik.. Rasanya dah tukar milik kan ? Sbb ada carta organisasi dlm klinik tu.. Maaf la kalau salah .. hee ..

Doktor tu check dan tanya mcm mcm sambil check .. Katanya mmg alergik cuma tak tau puncanya ..

Dia kasi ubat gatal dan sapu .. Dan selepas mandi tadi , sapu dan kasi ubat .. Alhamdulillah .. mmg surut .. Dia kata lg kalau byk keluar tu , biasa la .. nanti turun dan hilang la tu ..

Tgk malam kang camana ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Jumpa doktor lagi ..

 

Plan nak gi jumpa Doktor Maria jap lagi .. Semalam , naik balik merah merah. . Aku rasa mmg alergik .. Sabun pakaian dia tak pernah berubah .. Sabun pakaian mak ayah dia yang tukar. . Ada kaitan mungkin ?

Sian lak tgk dia smlm.. Haaa..cirit birit satu hal lagi. .hurmm.. Kalau teruk kata doktor , mintak refer terus hospital.

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI