Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 April 2013

Mula mengusung ..

Alergik dah makin surut .. Aktif mmg seperti biasa.. Yang ada penambahan ialah bila berjalan terkedek kedek tu , nak usung barang !!!

Part ni mmg kena follow .. risau gak tersembam .. Setakat ni ok la .. Dan yg tak tahan , air botol minuman yg berat tu pon nk gak usung ke hulu ke hilir ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kalau bukan kerana Qhaliff ..

Heee.. kalau dia tak main kat tv tu kan ...sampai ke sudah aku tak tau kat tv ada butang kecil utk off dan juga tukar cenel !!!

Heeee..betullah ,budak ni suka explore tp mcm saintis gak laa .. setiap explore tu pasti mengorbankan sesuatu .. heeee..

Jangan lingkup tv udah la ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Pembawakan budak ?

 

Pukul 7 pagi ..

“ Bang , lapar … Gi beli nasi .. “.  Wife aku kejut aku..

 

Aku terjaga .. Menguap.. 3 minggu lepas kan , waktu waktu gini kan , aku dah sampai gym kat KBS tu .. Haaa.. Tidur 3-4 jam dah cukup .. Tapi sekarang ?

Ini bukan kali pertama berlaku pada aku. Sewaktu wife mengandungkan Qhaliff , aku mmg jadi sangat mengantuk tak pasal pasal ! Pelik tapi benar !

Semalam , aku tidur awal .. Bangun pun masih mengantuk ! Kalau wife tak mengandung , aku senang giler bangun tidur.. Tidur lewat gak ..

Pelik ? Pembawakan budak kata orang . Ke alasan aku malas nak gi beli makanan ? Ehhhh .. Tak baekk tauu .. Aku bangun dan gi beli gak wooo ..

Rindukan keletahnya ..

 

Hurm .. dia tau dia tak sihat .. tapi skit pun dia tak buat karenah .. Dia wat biasa jer .. Kalau kentut ,confirm tercirit .. Pastu wat muka kesian .. hurmm ..

Anak ini penyeri hidup kita. Cuma kita perlu lebih berhati hati agar tidak leka kerana anak .

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI