Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 April 2013

MAXIS RM1 Jer !

 

Sapa sini guna Maxis ??? Hehehehe … Berita baik untuk anda semuaaaa yang guna operator Maxis ni … Jangan ternganga.. Sila tutup mulut anda itu .. hehe .. Gurau jer …

Ok .. Ceritanya begini .. MAXIS ada produk terbaru yang dipangggil MAXIS RM1 Jer ! Haaa .. RM1 jer pon .. hehehe .. Apakah produk tu ? Hurmmm .. ok .. jom baca ..

Dengan mendail *100*2# di telefon bimbit anda , anda boleh memuat turun 4 jenis kategori infomasi  terkini dan hiburan yang sedang popular .. Hanya dengan RM1 jer !

Apakah kategori yang ditawarkan oleh Maxis itu ? Yearghh … 4 kategori itu ialah ..

  1. Music / Ringtone
  2. Berita hiburan terkini
  3. Permainan
  4. Berita

Best kan ? Kalau malas nak cari di internet , maka langgan jelah pakej yang ditawarkan oleh Maxis ni .. RM1 jer !!  Bukan susah pon .. Cuma dail *100*2# dan pilih ! Selesaii masalah anda ! Heheheh ..

Dengan melanggan pakej Berita yang cuma RM1 jer , aku boleh dapatkan berita terkini di hujung jari saja tanpa buang masa mencarinya di internet .. Hehehe.. Langgan dan baca ! Senang kan ?

RM 1 jer … Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , klik SINI !

Dah sihat Qhaliff ..

 

Alhamdulillah .. merah merah dah semakin hilang dr badan dia.. Lega sangat .. Kalau tak , tidur malam pon lena ( kononnya ) .. Maklumlah , pantau Qhaliff ..

Bagus daddy dia kaann ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dalam akhbar NST hari ni ..

 

Walaupun kecik tp besar maknanya buat aku .. Bangga ? Maunya takk .. hahaha.. Sapa sangka dgn jd blogger , bleh berkali kali masuk akhbar , tv dan majalah .. kan ?

Impian boleh dicapai jika ada usaha dan disiplin .. Tahniah Ben !! Erk.. heeheee..

Ops..google NST BEN ASHAARI .. Jumpalah artikal penuh nanti ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

DELETE 100 komen sudah aku !!

 

image

Kalut punya pasal ! Nak approve tapi tertekan remove .. Haihh.. Abis 100 komen berkualiti begitu saja .. Nak undo tak leh dah .. Telan air liur je laaaa .. Grrr ..

Maaf yer .. Aku bukan sengaja tapi segalanya kerana kecuaian sendiri .. huhu ..

Berat Qhaliff jatuh dah ?

Dah 10 kg .. Sakit hari tu tambah dok cirit birit kesan dari alergik .. hurmm .. Ilang skit pipi dia tp comel tetap ada cam daddy , kan .. kannnnnn ...heeee..

Alergik apa ? Aku rasa dah tau apa punca ..Nasib baik cepat bertindak dgn bwk g check doktor ..

Tolong jgn biar melarat , baru nak gi klinik yer anak kita tu .. Sian diorg ..lebih lagi yg belum reti cakap ..

Awal pagi td ,Qhaliff di tidur atas lantai..Bila check , rupanya dia berak ..hurmm pandai pulak dia buat gitu .. kalau tak mmg abis tilam .. Lantai mmg ada kesan .. Waktu tu wife kt dapur dok siapkan makan dia .. aku tidur sblh Qhaliff .. tak sedar .. huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI