Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 April 2013

Confirm , demam Qhaliff !

38.8 ... Tinggi tuu ..Hurmm .. nasib baik aku kerap mandikan dia petang td.. bahaya kalau biarkan begitu saja .. Jangan pandang ringan demam ni ..

Lepas jumpa doktor di Klinik Maria , terus gi beli barang dapur kat Alamanda dan makan rojak dalam AEON tu .. hee.. sedap gak ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Badan Qhaliff panas ..

 

Masuk nk dah kali ke 3 Qhaliff mandi ..Aku check suhu badan dia.. ok je..Suhu badan aku je laa cam tinggi .. Ke aku yang nak demam ni ... Erkk ..

Tapi apakah dia nak demam sbb nak tumbuh gigi ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kanak-kanak PARKLON

 

-iklan-

baby

Kenapa anak-anak kecil anda perlukan PARKLON play mat?

  1. Keselamatan
  2. Sebagai alat pembelajaran
  3. Karakter menarik
  4. Kalis air dan senang dicuci
  5. Berbaloi untuk wang anda.

Untuk anda yang mementingkan kualiti produk, PARKLON adalah pilihan terbaik untuk anda dan anak-anak.

Selain Korea dan Malaysia, PARKLON juga telah diedarkan di negara-negara berikut:-

Global Parklon

  1. Jepun
  2. Thailand
  3. Taiwan  
  4. Vietnam
  5. Hong Kong
  6. Singapura
  7. Indonesia
  8. Filipina  
  9. Australia
  10. Iran  
  11. Switzerland

Klik link utk lihat laman web Parklon KOREA:-
www.parklon.co.kr/parklon_eng/company/sub_company04.html

Kini, anda boleh membeli PARKLON play mat dengan harga serendah RM63.20 secara online di :-

Facebook : Mulawa Baby and Kids

www.facebook.com/Mulawababyandkids

www.mulawababyandkids.com

Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan jenama yang telah memenangi "Product of The Year 2012" ini.

Pastinya pilihan terbaik untuk anak-anak anda.

product of the year

Dah dua tahun tapi tetap sama ..

 

“ Lima ringgit sahaja .. “ .. Dia kata sambil senyum .. Alahai , auntie ni walaupun dah nampak hampir ke 50 tahun tapi sama seperti awal awal aku ‘kenal’ dia iaitu dua tahun lepas ..

Selama aku gi ke klinik Dr.Hamid Arshat di Bukit Damansara , akak yang jaga kaunter parking berbangsa India ni tak pernah lokek dengan senyuman walaupun hari dah menjelang petang. Maksud aku , biasanya petang petang ni .. ramai dah penat.. Nak bagi senyuman tu , mmg payah dah. Bukan takde tapi PAYAH !

Aku dan wife yang kepenatan sbb menunggu giliran ( ramai juga pesakitnya ) , terubat dengan senyumannya .. Terus mood kembali ceria hanya kerana senyuman yang dihadiahkannya..

RM5 ringgit dari kul 2 hingga 4 petang tu tak memberi apa apa kesan hanya kerana senyuman yang dilemparkan oleh sapa sapa sekali pun asalkan penuh dengan keikhlasan ..

Tak caya ? Cuba baca entri aku yang lalu ni .. Akak cashier terbaik di Malaysia !! 

Senyum je pon.. Susah sangat ke kita ? Bagi alasan penat tu , sangat tak leh pakai. Senyum tak memerlukan tenaga yang banyak .. Hanya memerlukan hati yang ikhlas kerana ALLAH .. Tu yang susah sebenarnya padahal senang jer.

Premium Beautiful Agent

 

-iklan-

 

Bermula dengan hanya satu set Premium Beautiful Corset untuk dipakai oleh anda sendiri, anda boleh menjana side income secara part time dari rumah melalui social networks (facebook, blog, instagram, keek) ..

Ketahui bagaimana cara untuk anda menjana income 4 / 5 / 6 angka dari rumah. Tak perlu simpan stok. Tak perlu komitmen kewangan yang besar. Berbisnes di mana saja secara online.

 

FREE Business Preview.

10 pax per session.

SMS / Whatsapp : Waney 013-6613197

www.WaneyZainuddin.com

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI