Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 19 April 2013

Budak demam mintak tolong !

 

Tolong skit bleh keeer ? Tapi kena guna pc la .. Guna hp atau tab , mmg tak lehh punyaaaa .. hehehe ..

Tolong apakah ? Haaaa.. kalau ada rezeki ,ada laaa .. Sudi sudi la klik LIKE BEN ASHAARI di
Masuk sini https://www.facebook.com/advertlets/app_190322544333196


Terima kasih ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila si isteri mengidam ..

 

Nasib baik mak aku bg bekalkan kat aku tadi . Terus bertenaga si wife ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Betulkah boroi itu seksi ?

Boroi itu seksi ? Heheh .. Gambar yang dikongsi oleh rakan rakan di whatsapp aku ni membuatkan aku tersenyum ..

Aku pernah hampir 'join kelab boroi ' ni cepat cepat aku berusaha hilangkannya kerana terdapat perubahan ketara pada stamina dan kesihatan aku .. Aku rasa tak selesa dlm keadaan gitu ..

Aku tak tau la org lain ..Mungkin selesa dan ok je ..Tak kisahlah selagi mana dia menjaga kesihatannya.. Yelah , kurus tak semestinya sihat .. Tegap tak semestinya fit kan ?

Lelaki dah berkahwin ni , kalau boleh laa .. elakkan dari abaikan faktor kesihatan ni ..Maklumlah , makan sedap dihidang oleh isteri .. Isteri pun kena la jaga kesihatan suami .. Sakit si suami , sapa susah ?? Lainlah mmg dah plan nak cari suami lain ..kan ? Heee.. guwau jer ..

Apa pun , segalanya terpulang pada diri sendiri. Jangan jadikan apa yg ada pada diri kita skg ni utk menidakkan kenyataan yg sebenarnya.

"Org lain takkan nak jaga kesihatan diri kita melainkan diri kita sendiri .."

Aku rasa aku pun akan kembali ke kelab ni tp aku akan usaha juga utk elakkan .. Maklumlah , pasni ada baby .. nak gi gym tu terhad skit melainkan aku kena atur masa betul betul ..

Yang penting , sihat !!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kalau dah tumbuh semua gigi !

 

Skang ni apa saja aku makan , dia akan tarik tangan aku dan nak jugak ! Aku rasa pasni , aku akan pakat gaduh pasal makan dengan anak !

Nasib baik bapak aku ajar aku .. Biarlah anak makan dulu .. Kita dah puas makan .. Tapi jangan kasi makan bukan bukan .. Obes nanti ! Hehehe..

Kasi susu protein bapak dia je la .. Kasi berketul skit .. heee..

Cara orang malas buat duit dgn bisnes kosmetik..

 

-iklan-

 

FAKTA: Pompuan dan mekap berpisah tiada. Setuju? Hehe..

Okeh..untuk entri kali ni, aku nak share lubuk power khas untuk korang yang minat nak buat duit dengan bisnes kosmetik (mekap, perfume semua ada) tapi malas nak keluar modal, malas nak simpan stok dan jugak malas nak berenti keje J

Melalui lubuk ni, korang boleh buat keuntungan sekurang-kurangnya 5% daripada harga satu-satu produk (kalau bermula tanpa modal) dan boleh up sampai 30% kalau sanggup melabur untuk keluarkan sedikit modal (tapi lagi sekali, keluar modal tak wajib ye).

Lain daripada tu, korang tentu nak tahu tentang satu jenama perfume yang dikeluarkan oleh kilang yang sama yang hasilkan perfume terkenal seperti L’Oreal, Versace, Gucci, dan Chanel. Kualiti plak lebih kurang sebijik sama tapi harganya, mak aii..berkali-kali ganda jauh lebih murah. Nak tahu kenapa?

Sebabnya perfume ni langsung tak menggunakan khidmat selebriti sebagai duta produk, tak iklankan di majalah, billboard, televisyen dan jugak radio..tu yang bleh bagi harga murah tuh J

Cara nak start bisnes ni pun tak susah..sorang-sorang duk kat umah pun boleh buat. Sambil blogging, dodoi anak, masak nasik.sambil promote kat akak sebelah umah, promote kat member-member satu opis ke.. J

Tapi kalau korang rasa macam blur tak tahu nak promote camne..pun tak perlu risau. Sebabnya, di samping bekalkan produk, bos besar lubuk ni iaitu Puan Suhaireen Jamalludin atau lebih glamer dan mesra dipanggil Kak Sue, jugak akan guide sekali cara-cara nak promote online.

Jadi, sekarang macam mana? Korang dah ready dah nak tahu lubuk hot ni? Dah tak sabar-sabar dah nak jadi tokey kosmetik? Kalau ya, jom download panduan percuma daripada Kak Sue ni..dalam tu nanti beliau akan cerita lagi panjang lebar --► http://bit.ly/tokeykosmetik

p/s: panduan percuma ni bukan untuk selama-lamanya ye..silap-silap gaya, cukup masanya nanti mungkin Kak Sue kita ni akan caj RM89 untuk sekali download. Jom download cepat-cepat sementara masih free --► http://bit.ly/tokeykosmetik

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI