Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 April 2013

Penyudah yang potong stim !!

 

Sedap ! Apatah lagi makan dengan jari jemari ku yang lentik ini .. Sungguh menyelerakan .. berkali kali makan tapi tak puas sebab masa tu makan dengan mak mertua , kawan .. jadi ke control ! Kali ni makan suami isteri berdua jer .. Jadi , makan tak rasa malu ! Hahaha ..

Dan akhirnya ada yang tak abis.. Tapau bawak balik rumah .. Jangan membazir .. Tapi sayangnya , dia letak dalam plastik macam tu jer .. Tanpa ada bekas .. Main masukkan je makanan tu terus ke dalam plastik putih yang seolah dah digunakan atau tunggu masa nak dibuang ..

Hurmm.. Memang tak mai dah .. Bayar ok ! Bukan makan free ..  Gagal !

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila si suami jemur baju ..

 

Gambar lama.. Malas nak amik gambar orang.. hahaa ..  Hari ni , jadi suri rumah sepenuhnya .. Ala , tak la tahap memasak .. Jemur baju dan mop rumah je .. Tapi bukan tu aku nak cerita .. hehehe ..

Sedang aku nak jemur baju .. Jiran sebelah pon keluar .. Wah , dia pun nak jemur gak .. Suaminya .. Hahaha .. Hari Sabtu agaknya mm si suami kena jemur baju eh ? Tapi aku , skang ni kena rajin la sbb wife pregnant .. hehe .. Kang dia buat , kejam sangat la aku ..

Tu bukan ceritanya.. Ceritanya , apa topik  perbualan bila lelaki jemur baju ? Berbeza dengan perempuan yang dok cerita pasal jiran jiran sebelah yang lain .. kan ? Hahahaha ..

Pastinya laa isu dunia .. Lelaki bila jemur baju , mindanya amat kreatif .. Byk isu boleh dikupas dalam masa 10 minit ! Berbeza dengan perempuan .. Banyak yang dikupas adalah isu terdekat jer..

Hahahahaha .. kejam kan aku ? Hahahah.. Kesimpulannya , carilah lelaki yang ringan tulang .. Ringan tangan , tamo yer ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI