Perasan sesuatu tak ??

3:10 PTG
Apa yg korang perasan ? Heeeee .. Boleh tlg saya tak? Gi kat SINI dan klik LIKE BEN ASHAARI Published with Blogger-droid v2.0.10 ...

Di SmartKids ...

2:09 PTG
Best .. meriah .. tapi tak berpeluang jalan abis sbb selangkah demi selangkah , terhenti sbb 'ditahan' oleh promoter booth .. Adehh ...

Bila dah sihat ..

12:11 PG
  Amik kauuu .. tak senang duduk aku dibuatnya !! Tapi , masa demam pun lebih kurang je camni ..Ni mesti ikut perangai aku nih !! ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009