Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 April 2013

Larik !!!

Masa utk belajar ! Terus bwk lari flash card dia ..hahaha .. Berat nak belajar nehhh ..

Tapi bila Upin Ipin ...dari dapur terkedek kedek datang cari dan mengesan dari mananya suara ituuuu .. Dan terus layaaann ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Letih dengan mat motor celah celah ni !

 

Geram aihhh .. Seharian aku tensen pasal menda yang aku tak buat ! Aku tensen sbb tak pasal pasal dok fikir nak gi report polis ke tak ? Bukan pe , kalau nak gi report .. kena bawak wife sekali sbb wife tuan punya kereta dan kena gi Balai Polis Jalan Bandar , Kuala Lumpur .. Jauh woo.. Aku kat Sepang .. Penat nak drive dah dengan hujan lebat lagi ..

Menariknya kan .. diorang yang jatuh bodoh akibat celah celah kereta , nak tuduh aku yang langgar lak ! Kalau aku langgar , confirm kereta ada kesan langgar  .. Ni aku belek dari depan hingga belakang.. Satu apa pon takde .. Tergaru kepala jap .. Dah jadi CSI detective jap ..

Ada aku suruh diorang gi report kalau benar aku langgar diorang .. Hingga jam 7 malam ni , takde lagi laporan polis dibuat keatas kereta aku .. Aku malas nak report sbb nanti bukak kes ..  Lagi pun kereta aku takde apa apa langsung.. Langsung ! Pelik kan ?

Tunggu hingga jam 12 malam .. Kalau takde gak , sah diorang takde lesen dan .. fikir la sendiri .. Penat dah nak fikir dan layan mat motor yang mencelah tanpa hiraukan nyawa sendiri tapi suruh orang hiraukan !

Rileks la daddy ..

Hurm .. tensen gile aku kalau bawak kereta skg ni ..Bawak elok elok , ada pulak yg bawak serupa ..hurmm ..

Bila diorg wat silap ,kita pulak nak disalahkan ! Grrrr ...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Makan cam orang besar ..

Tamo dah mkn ala ala baby sangat skg ni.. Roti , berselera koooo.. Oats tamo sgt tp tetap kena bg disamping buah buahan ..

Hurmm..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI