Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 April 2013

Ibu Qhaliff jeles dah !

 

Heehehe .... Jeles kah ibu bila melihat kesweetan kami ini ?? Hehehe..

Tak ponn ..heheeh ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tamo bangun dia ..

Di KFC Alamanda , Putrajaya .. Wife teringin nak makan ayam .. hurmm ..okeh je aku..

Sampai Alamanda , Qhaliff dah lena sangat .. Dari parking hingga aku abis makan ayam 3 ketul , dia di dada aku tuu !!

Lenaaaaaa ...Bila aku abis makan , baru dia jaga !! Huwaaaa.. lenguh badaann ku ini ..

Seronok aih tidur lagu tuu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dulu aku pelik..

Pelik la camana ada parents tak kisah anak kecil mereka rosakkan laptop , hp dan mcm mcm lagi ..

Skang , aku faham dahh .. Bakal tambah sorang lagi , aku bertambah fahaaaammm !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Ajak wife tgk movie ..

 

IRON MAN 3 dah keluar !!!! Ajak wife ..dia ok je ..Tapi tetiba kensel ..

" Tak yah la bang .. Kang asyik terbayang lak muka Iron Man tu .. Dah la dok mengandung .. "

Sat nak bayang .. erk .. Tak yah laa.. Duk diam diam kat umah .. huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kacau orang sangat !

Wife kata Qhaliff terjaga kul 3 pagi setelah tidur jam 9 mlm.. Terjaga dan main sorang sorang ..

Aku mmg tak sedar apa sebab sangat penat minda dan fizikal ..hehehe ..

Tapi aku bangun gak sbb dia mai kacau aku ..Pelik memula sbb biasanya dia kacau aku , jam dah kul 6 ..tp ni awal lagi..

Lepas bagi susu botol .. Terus tidur sampai skg !!! Lenaaaaaa diaaaa .. Oooo..nak susu rupanya .

Biasanya menyusu badan tp sbb wife dh pregnant ,susu tak byk dah kot .. Tu tak puas si Qhaliff .. siaann.. sabar je dia ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI