Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 26 April 2013

Tak nampak pon comel ?

Gigi tak de pon lagi tp dah ada awek puji .. Aku siap tunjuk otot lagi haaaa ... Haaaampeh !!

Ahhaha ... Rileks ..aku bukan dahaga pujian yer ..

Pengajarannya , tak yah gwiyomi pon org tetap kata kita cute sbb mmg dah cute !!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kehebatan Alpha Lipid Lifeline

 

-iklan-

cats

Alpha Lipid mengandungi komponen bioaktif yang sgt banyak yg telah menunjukkan kesan kesan; pemusnahan bacteria di dalam salur makanan ( bermula dari dalam mulut sehingga ke bahagian dubur ), kesan perlindungan ke atas hati, memperbaiki daya ingatan, dan mengurangkan symptom depresi / tekanan.

Anti bodis emulaja di dalam Alpha Lipid Colostrum ini telah dibuktikan secara klinikal bahawa ia berkesan terhadap pelbagai jenis pathogen (kuman / bakteria pembawapenyakit ).

Kolostrum tidak mempunyai kesan negatif tetapi hanya ada kesan positif iaitu melindungi dan meningkatkan sistem imun kita.

KehebatanAlpha Lipid SD2

Semakin ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan.Tapi masih ramai yang was2 atau tidak percaya dgn keberkesanannya . Kenapa masih ragu2 ?

Produk kami mempunya iinsurans sbyk 36 juta ringgit dan kami sangat yakin dgn kemampuannya. Dapatkanlah produk kami daripada pengedar yang sah supaya andatidak tertipu dan tidak mendapat kesan sampingan yang mungkin memudaratkan.

Jana pendapatan LUMAYANdengan Alpha Lipid

  • Yuran keahlian hanya RM60.00 seumur hidup.
  • Dapat beli mana-mana produk dengan harga ahli yang lebih murah.
  • Dapat jana pendapatan sampingan & berpeluang meraih BONUS bernilai lebih ratusan ringgit setiap bulan!!

· Jangan lepaskan peluang sertai kami!!

PERTANYAAN boleh hubungi kami :

Hayati – 019 232 5102

Fikri – 019 232 5120

FB – HayatiFikriAlphalipid

Tu dia gigi Qhaliff !!

Heeee.. demam nak tumbuh gigi eh ? Tumbuh dah sebatang kat bawah tuu .. Bersungguh dia nak tutup dgn lidah dia ..

Patutnya mak dia menjerit je bila dok menyusukan dia ..Hahaha...

Sengih je dia lepas gigit mak dia .. Bapak dia kata apa ? Sengih gakk ler ..

Pasni kena ajar gosok gigi lak..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Benarkah ? Apa pendapat anda ?

 

Hurm ..ada aku tanya sorang doktor pakar baru baru ni ..Katanya amik 3 serangkai punya suntikan utk baby pon dah memadai ..

Hurmm .. apakah anak kita dijadikan bahan ujikaji ? Bila jadi apa apa , punyaa susah nak dptkan penjelasan .. Akhirnya , kita jugak dipersalahkan. ..haih..

Semoga ALLAH lindungi anak cucu kita ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI