Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 27 April 2013

Sapa tembam lagi ?

Terima kasih kerana memilih aku ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Beradap la skit ..

 

Hurm .. Sebelum tu , ada seorang lelaki cina dan kawan kawannya nak duduk kat tempat aku duduk tu tp dia bertanya dulu dan aku jawab dgn senyuman.

Sambung part 'adik U' kita tu .. Kalau budak sekolah , aku faham gak tp adik kita ni dah masuk U .. Pastinya jauh lebih tinggi pendidikannya ..heee ..

Masa adik tu bgn utk beredar ke tempat kawannya ,aku bagi pesan yg agak terkesan skit hingga wife aku pun tak sangka aku cakap gitu ..Letih sebenarnya dgn orang orang gini ..

Ikutkan aku malas nak tegur tp kalau tak tegur skg , sampai bila nak gitu ?

" Dik , lain kali beradap skit .. Tanya la dulu sblm nak duduk ..".

Katanya , dia ikut kawan je.. Dah kawan dia letak pinggan dan nak duduk situ ,dia follow je la..

Aku kata tak pe .. Dan terus makan .Dia minta maaf dan berlalu ..Sebenarnya mesej aku tu untuk mamat guard kat sebelah dia gak .. Aku tgk dia terus palingkan muka dan wat dek .. Spesis ni lama dah tau perangai dia .. Tu pasal sindir je ..

Hurmm .. macam macam ..Yang langgar kita dgn beg ,wat dek ..Haih.. Macam duk dlm hutan moden je skg ni ..

Aku tak kata aku bagus .. Mesej ni pon utk aku jugal ..Sama sama beringat ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

School Holiday SALE

 

-iKLAN-

School Holiday Poster (2)

Assalammualaikum, Salam sejahtera, n Annyeonghaseyo

Kami di Jeju TnT mengalu-alukan rakyat Malaysia untuk bercuti di Korea Selatan ..


SCHOOL HOLIDAY SALE daripada 25/5 ~ 9/6.. Group tarikh seperti berikut :

  1. 25/5 ~ 29/5 (5D4N) = 35/pax
  2. 31/5 ~ 4/6 (5D4N)  = 35/pax
  3. 4/6 ~ 8/6 (5D4N)    = 35/pax

Harga runtuh with private charter bus for the whole trip 5D4N for only RM1330/pax. Yup only RM1330/pax. 
Kids 4-12 just RM930/pax.
Baby under 3, Free of charge

RM1330/pax Include :

  • Accommodation (twin @ triple with private bathroom & internet)
  • Meal (L,D)
  • Transport from, and to Incheon Airport.
  • Private bus for whole trip in Seoul, n Nami Island
  • Ferry to Nami Island.
  • Entrance fee.
  • Info about Solat n Qiblat.
  • Guide fee.

Before this,
For 1~3 pax in a group, you all dah jimat almost RM6++/pax
For 4~10 pax in a group, you all dah jimat almost RM3++/pax
Untuk yang sudah mempunyai tiket tetapi tarikh tidak kena dengan group yang kami sediakan, jangan risau, kami sedia membantu anda.
Berminat, boleh PM or email us for itinerary

Now everyone can Holiday to Kimchiland, free-and-easy :) . Untuk lebih lanjut sila ke SINI

Sebab tu , budak !!

Amboi .. kusyuk dpt tgk UPIN IPIN.. tak kisah dah apa pun jua yg dtg .. haha..
. Cer amik tablet tu... Ha..pakat dua dua laaa kejar aku ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI