Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 28 April 2013

Sepetang dgn pakcik Qhaliff

Hehee .. gi Masjid Putra td ..Jumpa adik ipar di sana ..Lama tak jumpa ..Wife la rindu kat adik dia ni haa ..

Qhaliff pon sekali dua je baru jump pakcik dia ni ..Yelah, masa lahir dulu pakcik dia masuk maktab polis ..Ni dah abis ,baru dpt jumpa ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila anak ajar bapak dia !

Hurmmm ...hurmmm .. Apasal aku kaitkan dgn halia ?? Hehehe ..rasanya ramai dah tau kot ??

Buat yg tak tau ..leh google dlm blog ni pastu jangan kutuk aku yer..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kehebatan Alpha Lipid Lifeline

 

-iKLAN-

cats

Alpha Lipid mengandungi komponen bioaktif yang sgt banyak yg telah menunjukkan kesan kesan; pemusnahan bacteria di dalam salur makanan ( bermula dari dalam mulut sehingga ke bahagian dubur ), kesan perlindungan ke atas hati, memperbaiki daya ingatan, dan mengurangkan symptom depresi / tekanan.

Anti bodi semulaja di dalam Alpha Lipid Colostrum ini telah dibuktikan secara klinikal bahawa ia berkesan terhadap pelbagai jenis pathogen (kuman / bakteria pembawapenyakit ).

Kolostrum tidak mempunyai kesan negatif tetapi hanya ada kesan positif iaitu melindungi dan meningkatkan sistem imun kita.

KehebatanAlpha Lipid SD2

Semakin ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan.Tapi masih ramai yang was2 atau tidak percaya dgn keberkesanannya . Kenapa masih ragu2 ?

Produk kami mempunyai insurans sbyk 36 juta ringgit dan kami sangat yakin dgn kemampuannya. Dapatkanlah produk kami daripada pengedar yang sah supaya andatidak tertipu dan tidak mendapat kesan sampingan yang mungkin memudaratkan.

Jana pendapatan LUMAYANdengan Alpha Lipid

  • Yuran keahlian hanya RM60.00 seumur hidup.
  • Dapat beli mana-mana produk dengan harga ahli yang lebih murah.
  • Dapat jana pendapatan sampingan & berpeluang meraih BONUS bernilai lebih ratusan ringgit setiap bulan!!

· Jangan lepaskan peluang sertai kami!!

PERTANYAAN boleh hubungi kami :

Hayati – 019 232 5102

Fikri – 019 232 5120

FB – HayatiFikriAlphalipid

Gara-gara takde duit kecik !

 

Geram .. Bengang.. Marah ? Marah tu tak la .. tapi meluat ! Apa ceritanya ?

Aku sekeluarga baru balik dari Tesco ..  Beli barang dapur. Ingat nak makan dulu sblm balik rumah .. Tapi segalanya musnah dek kerana .. hurmm … 

Aku order nasi ayam claypot kat food court di situ .. Wife kasi makan Qhaliff dulu .. Kira aku makan dulu barulah turn aku jaga Qhalifff .. hehe

Dah siap.. Dia hulurkan nasi tu pada aku .. Dan aku hulur RM50 kat dia.. Sesungguhnya itu saja duit yang ada pada aku .. Pada wife , sama gak .. Takde kecik dah ..

“ Takde kecik. Dalam tu semua besar .Gi beli air dulu . Nanti datang . “. Penjual yang aku rasa bukan orang negara ni gayanya berdasarkan  lorat bahasanya ..

Hurm.. Aku pandang dia .. Dia tarik sikit makanan tu ke dalam .. Kelihatan dia tak de usaha langsung untuk tolong carikkan .. Aku pulak yang kena cari tukar untuk dia ..

Aku terus kembali ke tempat duduk dan ajak wife balik .. Dalam hati aku .. “ Ko je la makan nasi tau .. Banyak lagi kedai ada .. “.

Bukan berkira sangat .. tapi kalau dia usaha skit , confirm aku tak buat begitu .. Sungguhpun dia tak dapat tukar , aku leh gi carik ! Tapi ni nak tanya kat ‘jiran’ dia pun tidak .. Hurm .. Nasib ko la labu ..

Kenangan di Pesta Buku 2013, PWTC

 

Photo

Lama tak gi PWTC .. hehe .. Dulu selalu laaa sebabnya ? Hahaha .. Sila rujuk entri bermula 2009 .. tau la kenapa .. heee ..

Hehehe.. tak sangka ada yg kenal dan ajak bergambar di sana semalam.. Segan aii ..hahaah .. Ada la gak bergambar 3-4 kali .. Terasa retis jap ..hahaha

Terima kasih kerana menegur sapa ..Tak puas berjalan sbb wife pening kepala lak . Maklumlah , mengandung...

Nanti nak gi lagi !

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI