Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 30 April 2013

Agak-agak la nak tipu pon !

 

Tgk gambar pertama .. Tengok kat FROM tu .. Bila klik details , kantoi !!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Zain jadi mangsa ‘drama’ MasterChef ?

 

Sian .. Tak pasal pasal aku pon join ‘marahkan’ dia ! Bukan sebab dia marahkan Chef tapi sbb ego ! Tapi bila dia kata banyak suntingan , maka aku maafkan la dia .. Dan aku pon nak mintak maaf la kat Zain .. Tapi tunggu raya boleh ? Hahaha .. Guwau je bro ! Maaf la yer kalau terkutuk lebih tu.. Salahkan ASTRO sbb dia yang sunting lebih lebih ! Hahaha ..

 

Zain Saidin

Gambar dari Sinar Harian , isi pun dari Sinar Harian . Kang tak bagi kredit , dia marah .. Kata amik tak bagitau .. Ni aku bagitau .. SINAR punya ? Ke perlu buat banner agar semua pembaca tau ? Hehehe .. Guwau je .. Eh , makin pro BN nampak ? Hahahaha ..

Ok , berbalik ke isu ZAIN .. Er .. nak kata apa ? Nasi dah jadi bubur ! Masyarakat lebih suka tonton benda yang dah disunting cam berita dan juga cerita macam ni .. Haa , tengok JODOH ? macam tu laa .. kan kan ? Heheh ..

Baca sendiri la kat SINAR ni .. Klik SINI .. Buat Zain , jangan marah marah .. Saya pernah di tempat anda .. Memang geram dan bengang .. Tapi depan anda ada kamera ! Kena ingat tu .. Diorang apa pedulik ! Asal rating naik .. Akhirat , belakang cerita ..

PROMOSI 15% SEMPENA HARI IBU

 

-IKLAN-

20130428_122301

Alpha lipid Lifeline™dapat meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit dan dijamin HALAL.

Alpha lipid Lifeline™adalah susu kolostrum dengan kualiti tinggi (GRED 10) formula unit yang lebih mudah diserap cepat dan berkesan 100% ke dalam system penghadaman berbanding kolostrum jenama lain

Pada usia senja, bonda kita mengalami perlbagai penyakit..

Seperti :

  • Gout
  • KencingManis
  • Buahpinggang
  • Alzheimer
  • Strok
  • DarahTinggi
  • Keletihan
  • Sakit lutut
  • Gastrik
  • Batu karang
  • ingkatkan Daya Ingatan / IQ
  • Dan Sebagainya

Hadiahkan Supliment kesihatan kepada Bonda tercinta dengan Alpha lipid Lifeline Bonda sihat dan ceria..

Wang bukan segalanya..Tunjukkan kasih sayang anda dengan memastikan mereka sentiasa sihat ..

Kami juga ada mengeluarkan Alpha Lipid Lifeline jenis Capsul dan Tablet.

Dapatkan sekarang dengan PROMOSI 15% setiap item dari Alpha lipid..

Hubungi kami, Kami sedia membantu ..

Hayati – 019 232 5102

Fikri – 019 232 5120

FB – http://www.facebook.com/hayati.fikri.1

Semakin nak ajak merayau..

 

Awal pagi .. cukup tidur dah dia .. Tidur semalam , kul 8 malam .. Bangun  4 pagi .. kacau orang !!! Kul 5 tidur balik ..Kul 7 pagi bgn .. Ajak daddy jalan jalaaann ..

Opsss .. kereta tu tak bergerak yer ..  Dia goyang je lebih ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI