Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 1 Mei 2013

Dah semakin giler Epal Washington !

 

Serius ! Dulu aku gila makan epal hijau memandangkan aku ada penyakit darah tinggi .. Epal merah , mmg tak suka terutama yang gebu gebu tu .. Tak sukaaa ! Bukanlah nak kufur nikmat tapi kalau ada pilihan aku takkan pilih epal yang gebu rasanya tu .. heee..

Dan segalanya berubah bila wife baru baru ni belikan epal merah berjenama Washington utk Qhaliff.. Aku pada mulanya tak nak makan .. Sekadar gigitkan utk Qhaliff ..

Tapi bila dah rasa… Hurmmm .. hurmmm .. Sampai sekarang , epal Washington wajib ada dalam peti ais rumah aku .. Serius , sedap dan rangup ! Yup, rangup weh !!

Confirm berebut bila makan ngan Qhaliff ! Aku belum gigit , dia dah tarik tangan aku dan halakan ke mulutnya !

Benci sangat ke pada Qhaliff ?

Alahaii .. abis lengan , kaki kena attack !! Siap tapak kaki pun kena serang ! Apa dosa Qhaliff pada nyamuk ???

Kalau daddy dia tu ,lain laaa .. mmg pembunuh upahan nyamuk !! Heeee.. I likeee ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Main la puas-puas !!

 

Esok tukar kereta baru dah !! Hehe..kasi dia main skang puas puas , esok tak leh dah .. Bau kedaiii wooo .. Nak kena tambah macam macam lagi ..

Duit lagi .. huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI