Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 3 Mei 2013

Buaian utk Qhaliff ?

Sian dia ..kalau kat rumah mak aku ,baru dia dpt tidur lena.. Kalau rumah sendiri ..mmg susah laa ..nak berkepit ngan mak dia time tidur ..

Jadi , aku cadang nak beli satu utk dia ..Anak anak buah aku pun tidur dlm buaian .. ok je pun ..Balik kg pun takde masalah nak tidur tanpa buaian ..

Nak gi cari kat Kampung Pandan ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kes naya tul !

Kereta baru ditinted .. Kena tunggu 48 jam utk kering .. kalau tak , leh rosak tinted tu haa ..

Persoalannya ,camana nak letak hp aku dlm kereta  utk 'rasuah' Qhaliff agar senyap dalam kereta ??

Kalau tak pasang cerita kat dia , confirm nangis punya .. Arghhh .. tensen jap td ..hurmm ..

Dah ada idea !! Selit kat seat kereta belakang .. Tapi malangnya , kaki Qhaliff lak dok menyepak hp tu .. lalu terjatuh dan dia start wat hal di baby seat tu ..

Aku lak tgh drive !! Tak pasal pasal 2 kali aku berenti utk pujuk dia ..hurmm ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI