Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Mei 2013

Cemburukah Qhaliff dgn adiknya nanti ?

Ahaaaaa..saja test power bermanja dgn Arissa , sepupu dia .. adiknya Ammar .. hehe..

Tau apa dia buat ? Buat dek jer ponnn ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Terima kasih Qhaliff ..

Hehehe .. tak pasal pasal dpt laptop baru ..lalalala...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sehari sebelum membuang undi #PRU13

 

Wowww .. ramai harap selepas ini tiada dah status status yang berunsur politik .. Ada yang sampai naik muntah .. Naik kematu .. Nak berbisul kat bijik mata sbb baca status politk kengkawan ..

Alhamdulillah .. Dengan adanya status status begitu , ramai yang tak tau , jadi tau .. Ada yg tak nak amik tau , dah mula amik tau dan paling menarik , ada yang dah buka mata mengenai situasi politik negara ..

Sapa pun yang bakal kita pilih , harapnya akan bekerja dengan bersungguh sungguh. Jangan bersungguh sungguh merayu untuk dapatkan undi kita tapi bila dah dapat , kerja pun tak reti nak buat.. Batang hidung pun tak nampak dah !

Dan buat mereka yang bermasam muka dan hampir kehilangan kengkawan , harapnya selepas ni .. bolehlah kembali jernihkan suasana.

Semoga ALLAH rahmati MALAYSIA !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI