Setelah seminggu ..

3:17 PTG
Kali pertama dia mandi ..hehe .. Siaann..Aku ingat aku nak mandikan dia tp selama ni aku mandi si Myvi , tak pernah dpt tahap kebersihan yg ...

Isu perkauman lak ??

11:35 PG
  Wowww … terkejut aku bila aku godek status di fan page atau Twitter ! Timbul isu perkauman lak ? Camana lak leh timbul isu ni eh ? Aku...

Dah tau dah !!

9:54 PG
Dah tau dah apa yg gigit Qhaliff ..sejenis binatang mcm hama tu .. warna hitam cam lipan tu .. tapi bukan lipan ..grrr .. Dah pecah bisanya...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009