Belum rezeki kami ..

10:54 PTG
Baru balik utk check up baby .. Terkejut .. Luar dugaan .. Tak pe lah ..  Bukan rezeki kami dan Qhaliff utk punya adik .. Allah sebaik baik...

Dijemput Air Asia ..

3:39 PTG
Wow .. satu penghormatan buat aku yg blognya biasa biasa ajaaa .. Hehe .. Memandangkan mmg lama dah aku teringin mengenali dunia penerbanga...

Craven Cafe Nasi Kandar

2:53 PTG
Terletak di RnR stesen Petronas,Sri Kembangan .. Heheeh .. Baru test td nasi kandar dia .. Sedap okeh !!! Aku tak tau la korang cmna tp bag...

Kacaknya daddy , kan ?

10:05 PG
  Akui je laaaa Qhaliff oii .. Kalau orang kata Qhaliff lagi kacak , confirm diwarisi dari daddyyyyy .. Published with Blogger-d...

Ketawa tgk Apin ?

9:07 PG
Suka betul dia tgk si Apin.. Siap ketawa riang bila si Apin bermain dengan Upin dan Ipin .. Bela anak kucing mmg best tapi wife alergi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.