Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 15 Mei 2013

Belum rezeki kami ..

Baru balik utk check up baby .. Terkejut .. Luar dugaan .. Tak pe lah ..  Bukan rezeki kami dan Qhaliff utk punya adik ..

Allah sebaik baik perancang. Redha ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dijemput Air Asia ..

Wow .. satu penghormatan buat aku yg blognya biasa biasa ajaaa .. Hehe ..

Memandangkan mmg lama dah aku teringin mengenali dunia penerbangan ni , nampaknya peluang ni aku takleh sia siakan ..

Sapa sangka , kan ? Jadi blogger ni mcm mcm leh rasa .. Alhamdulillah .. Tak sia sia 'melabur' masa..

Kena popularkan lagi blog mcm ni  .. hurmmm ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Craven Cafe Nasi Kandar

Terletak di RnR stesen Petronas,Sri Kembangan .. Heheeh .. Baru test td nasi kandar dia ..

Sedap okeh !!! Aku tak tau la korang cmna tp bagi aku dan wife , mmg sedap ! Huhu ..Confirm akan jd tempat persinggahan aku .. Harga pon berpatutan je ..

Selain dr nasi kandar , ada lg 3 restoran termasuk KFC di RnR ni .. Surau dan tandas, selesa !

Cuma security bangla tak fhm bahasa melayu .Bukan apa ,td ada kes pertengkaran di salah satu restoran ..Takde security kat atas .
Aku gi la report sbb siap main pisau gitu ..Sayangnya , security tak fhm apa aku nak sampaikan..adehh ..

Dah tiba masanya rakyat Malaysia belajar ckp bangla la kot ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

“ Saya bukan anak derhaka ! “

 

"Saya tidak keluar rumah dan tidak pernah buang keluarga tetapi Umi yang halau saya keluar dari rumah itu.

"Saya juga tidak tahu apa motif Umi cakap saya anak derhaka, apa salah saya?, Umi sudah tidak sayangkan saya lagi,"

Benarkah ? Mak kata gitu , anak kata gini .. Segalanya kerana duitkah ?  Sememangnya aku percaya pendapatan artis di negara kita ni tak la mewah mana pon kecuali yang benar benar dah ada nama dan bijak mencari peluang pergi jauh . Tapi yang baru baru ni , mmg sukar skit la.. melainkan mmg dah rezeki dia ..

Aku rasa ramai lagi senasib dengan Afiq ni .. Apa pun , selesaikan dengan cara baik .. Tak perlu nak diperbesarkan di akhbar. Sapa yang malu ?

Hurmm .. Kerana duit tak seberapa , tali persaudaraan sanggup diputuskan. Kalau harta menimbun , entah ala pulak ceritanya nanti.. Dunia dunia ..

Sumber : Mstar Online

Kacaknya daddy , kan ?

 

Akui je laaaa Qhaliff oii .. Kalau orang kata Qhaliff lagi kacak , confirm diwarisi dari daddyyyyy ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Ketawa tgk Apin ?

Suka betul dia tgk si Apin.. Siap ketawa riang bila si Apin bermain dengan Upin dan Ipin ..

Bela anak kucing mmg best tapi wife alergik ngan bulu kucing ... Mcm Kak Ros gak la.. hahahah..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI