Belum rezeki kami ..

10:54 PTG
Baru balik utk check up baby .. Terkejut .. Luar dugaan .. Tak pe lah ..  Bukan rezeki kami dan Qhaliff utk punya adik .. Allah sebaik baik...

Dijemput Air Asia ..

3:39 PTG
Wow .. satu penghormatan buat aku yg blognya biasa biasa ajaaa .. Hehe .. Memandangkan mmg lama dah aku teringin mengenali dunia penerbanga...

Craven Cafe Nasi Kandar

2:53 PTG
Terletak di RnR stesen Petronas,Sri Kembangan .. Heheeh .. Baru test td nasi kandar dia .. Sedap okeh !!! Aku tak tau la korang cmna tp bag...

Kacaknya daddy , kan ?

10:05 PG
  Akui je laaaa Qhaliff oii .. Kalau orang kata Qhaliff lagi kacak , confirm diwarisi dari daddyyyyy .. Published with Blogger-d...

Ketawa tgk Apin ?

9:07 PG
Suka betul dia tgk si Apin.. Siap ketawa riang bila si Apin bermain dengan Upin dan Ipin .. Bela anak kucing mmg best tapi wife alergi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI