Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 17 Mei 2013

Lepak dgn kengkawan blogger ..

Tokey blogger Fuh.my , Que Achmad.com dan Mawardiyunus .. hehehe ..Saja lepak sblm salah seorang akan hilang status bujangnya minggu dpn ..hehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Gelengkan kepala anda ..

 

 

Dah dikesan sebelum mencecah setahun lagi. Dia tiru sapa pon tak tau laa.. Bapak dia bukannya kaki geleng geleng cam dia buat tu haaa.. Kaki angguk ye la kot .. hahahaha ..

Dan sekarang , dah mula nak menari bila ada dengar muzik ! Bapak dia dengan muzik pon tak menari !! Ni anak pulak yang lebih haaa.. Jangan nak masuk pertandingan realiti yang mengarut nanti dah laaa

Penyamun kecilan dan besaran !

 

Hurm.. Mak aku bagitau tadi , bas sekolah milik abang aku kena pecah masuk. Dikebaskan beg yang mengandungi permit bas dan beberapa dokumen penting lain. Apa motifnya pon tak tau laa.. Duit syiling pon diambilnya. Sapa punya kerja ? Hurmm ..

Kat taman aku membesar ni mmg banyak kes pecah kereta terutama belah malam. Parking yg disediakan dalam kawasan flat , mmg tak mencukupi langsung apatah lagi anak anak yang dahulunya kecil , dah besar panjang pon . Siap ada cucu dah pon… Bila dah besar , confirm la berkereta . Jadi , satu rumah maunya ada 2-3 bijik kereta. hehe.. termasuk la keluarga aku ..

Itu yang pecah kereta belah malam.. Belah siangnya pulak camana ? Hurmm .. Terbaca di Harian Metro tadi , lagi menyedihkan.. Rumah sendiri pon dah tak selamat !

Seorang suri rumah kerugian lebih RM20,000 apabila rumahnya di Wangsa Melawati, di sini, diceroboh tiga lelaki bersenjatakan parang ketika sedang berehat di ruang tamu, kelmarin.

Dalam kejadian jam 1.30 tengah hari itu, mangsa berusia 52 tahun berada di rumah seorang diri apabila tiga lelaki bertopeng menyerbu masuk mengacukan parang ke arahnya.

Menurut sumber, seorang daripada lelaki itu bertindak menjaga mangsa manakala dua rakannya menggeledah seluruh rumah.

Camana tu ? Rumah sendiri tuuuu ! Siang hari lak tuuu … Dah tak selamat ! Hurmmm .. Sememangnya kena berhati hati 200% sekarang ini. Penyamun tak semestinya berparut dah mukanya !

Nampaknya kena pakai baju besi zaman dulu dulu la kalau nak gi mana mana dah skang ni ..

Kelebihan Kandungan ALPHA LIPID SD2

 

20130428_122214

  • Dilindungi Insurans Berjumlah NZD 15 Juta
  • Dijamin Halal dari Jabatan Agama Islam

1 ) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA di dalam ALPHA LIPID SD 2

  • Membantu meninggikan metabolism
  • Meningkatkan penggunaan tenaga
  • Merangsang badan membakar lemak
  • Bahan Antioksida yang kuat
  • Pemeliharaan Jantung
  • Antibacterial & Antiviral

2 ) Alpha Lipid SD 2 MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT

  • Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
  • Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) Alpha Lipid SD 2 MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

  • Memperbaiki jisim otot
  • Meningkatkan metabolisma


4) Alpha Lipid SD 2 MEMPUNYAI ALPHA LIPID formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik!

 


SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN Alpha Lipid SD 2
*************************************

  • Tiada kesan kelaparan terlampau
  • Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
  • Kawalan gula darah lebih baik
  • Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan
  • Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)
  • Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)

Anda pasti teruja jika anda tahu mengenai Alpha Lipid SD 2! Cubalah sekarang.


*PERHATIAN! HANYA LEMAK SAHAJA YANG DIBAKAR 100% TANPA MENGGANGGU OTOT!

Hubungi kami  : Hayati – 019 232 5102 , Fikri – 019 232 5120

Boleh papa kedana mcm ni !

 

Keluar kereta , 1hb Mei ari tu . Jumaat lepas , dah servis 1 ribu km .. Ni baru seminggu dah nak masuk 2 ribu.

10 ribu servis lagi .. Rasanya mesti bulan depan .. Perjalanan sehari pergi balik ,100km !! Perghhh .. Minyak dua hari RM50..

Bersyukurlah ... Kata mereka .. Tu belum masuk tol lagi .. Gi balik RM2.60 .. Adehhh .. Hidup di kota , beginilahh ..

Tak tau la cmna mereka yg bergaji kecik .. hurmmm

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI