Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 Mei 2013

Tiada lagi demokrasi ???

 

Heeeee... Takde kaitan yer ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tamo tidur la dia !

 

 

Baru tidur petang dia ! Last tidur tadi , kul 1 .. Tapi kejap je.. Ni tadi nak tidurkan dia pun punyalah susah aihhh ..

Bagi susu sebotol .. Tak jalan .. Kasi epal ,  tak jalan .. Bagi mandi , dah mula ngantuk tapi masih liat !

Dan akhirnya , aku kasi ‘ubat tidur’ yang confirm buat dia tidur terus ..Hahahahahha .. hahahahaha .

Yessssssssssssssssssssss !! Dia terus lena, skali ngan aku dan mak dia gak ! Memang video klip tu berantu betul ! Ngantuk sungguh bila dengar lagu tu.. hahaha..

UAI nikah lagi ?

 

Gambar yg bersepah di FB ni buat aku tersenyum .. Ada yg nak pertikai ke ? Hehehe .. Tarak sorok  sorok punya .. Dah no 3 kan ?

Semoga bahagia ....heeee .. Korang tak nak follow ?? I ??? Heeee ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bobo gila ??

 

Haih.. aku tak pernah anggap dia gila bila tonton video parody dia punya .. Aku cuma anggap tu lawak murahan dari dia jer .. Mereka yang nak buat lawak cam ni perlu ada keberanian utk tebalkan muka ..

Yang tak berani macam aku ni , kena cari lawak yg mampu membina minda buat yg menontonnya..heeee ..

Apa saja yg kita buat , sila tanggung di akhirat ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kekasih hati Zizan Razak..

 

Ahaaaaa .... Pertama kali aku sokong kebijaksaan bro Zizan ! Bijak , bijak .. Jangan tewas dengan media hiburan !! Jaga maruah diri dan buah hati ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI