Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Mei 2013

Hadiah buat Qhaliff ..

 

Kali pertama jejakkan kaki ke kg halaman  , terus dpt hadiah.. Tgk kaki dia .. sian.. Nyamuk cukup suka ka kat dia ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

LG 84” ULTRA HD 3D TV

 

Terkedu jap .. 84 inci ??? Besar giler tv ni ! Gulp .. Bayangkan jika ianya berada di ruang tamu rumah aku ! Perghhh .. confirm laaaa jiran jiran pakat datang layan bola kat rumah aku punya .. hahaha ..

image

Tu diaaa .. Aku dapat jemputan untuk hadiri blogger event LIVE LIFE LARGE LG's di he Curve (The Piazza) , jam 10 pagi pada 8hb Jun 2013 nanti .. hehehe ..

Di event tu nanti akan ada pelbagai aktiviti menarik , permainan serta hadiah hadiah yang ditawarkan oleh LG bagi mereka yang menyertainya .. Wow !! LG tuuu .. confirm best hadiah hadiahnya !

Ok , yang ni sila amik perhatian yer .. Blogger yang berminat pada tv di dalam gambar di atas tu ( 84” ULTRA HD 3D TV ) , akan ada pertandingan menulis post ! Post yang terbaik akan berpeluang memenangi tv tuuuuuu !! Amacam ?? Hehehe.. Ada berani wahai blogger sekalian ? Hehehe ..

Apa yang best sangat tv Ultra HD 3D ni ? Heeee .. Meh sini aku kasi tau sama anda semuaaa ..

  • resolution 3840x2160 dengan 8 juta pixels per frame
  • CINEMA 3D technology
  • 2.2 Speaker System

 

Ehem.. ni baru skit .. Cuba tengok dekat dekat nanti ! Haaa .. Camana nak tengok ? Apa kata kita ke The Curve (The Piazza) nanti .. bermula pada 7hb  hingga 9hb Jun 2013, 10 pagi hingga 10 mlm .

Sila layari laman web LG utk mengetahui dengan lebih lanjut

Bila charger murah meletup !

Hurmm .. Plug point kt hotel ni dah longgar .. aku perasan semalam dah ada dgr bunyi letrik gitu haa ..

Pagi ni wife charge hp dia di kala aku gi mandi kolam ngan Qhaliff .. sambil tu dia iron baju.

Tiba tiba meletup dan pecah abis charger tu .. Charger tu harga RM15 je .. hurmmm ..  Nasib baik wife berdiri jauh ketika kejadian ..

Apakah sbb charger atau plug point tu ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Apa beza Collagen Shaklee dan Beauty Umaira

 

-Iklan-

 

Hari ni ada 2,3 orang custemer sms dan tanya kat fb nuyun...apa yang bestnya collagen shaklee ni? mana bagus dengan produk umaira...Entah macam mana boleh citer tentang beza2 ni pun tak tahulah...mungkin banyak nuyun poskan tentang produk beauty umaira ni...dan mungkin jugak collagen shaklee yang paling laris di sini..
jadi customer pun fening nak pilih yang mana satu kan...dua2 pun harga lebih kurang mahal jugak kan...

Jom kita tengok kat sini ye..

COLLAGEN SHAKLEE


Apakah kesan dan faedah mengambil Collagen Powder?

Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

Collagen Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Justeru, kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:

 

ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.

MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit

MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang

MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit

MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat

MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata

MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

 


BEAUTY UMAIRA

Terkenal sebagai pakej makanan tambahan yang membantu anda untuk kelihatan cantik dan menawan dari segi dalaman dan luaran.

 

BEAUTY UMAIRA memberi kelebihan pada diri anda untuk membentuk kecantikan secara kekal dari dalaman dan melangsingkan badan anda.

Kandungan khasiat produknya juga menjadikan kulit anda halus dan gebu, berseri dan bermaya walau tanpa make-up.

Pengambilan yang berterusan selama 3 bulan memberikan hasil diluar jangkaan anda.


Selain dari kelihatan cantik, BEAUTY UMAIRA juga membantu memperbaiki dan memelihara organ dalaman wanita supaya sentiasa dalam keadaan baik dan sihat.


Ianya sesuai untuk pelbagai lapisan umur dari kanak-kanak sehinggalah orang tua.


Bagi wanita bujang anda tidak akan mengalami lagi masalah keputihan dan senggugut.

Sementara yang sudah berkahwin otot dalaman anda lebih kuat dan menjadikan hubungan anda bersama suami lebih bermakna dan dapat memberi 100% kepuasan kepada suami anda.


Kandungan bahan yang membezakan produk makanan tambahan BEAUTY UMAIRA dengan produk lain seperti ...

1. GARCINIA yang membakar kalori dan mengawal nafsu makan,

2. ASTAXANTHIN pula meningkatkan sistem pertahanan badan dan mencegah penuaan kulit, dan

3. KOLAGEN membantu proses pembentukan dan menganjalkan kulit.



Kandungan utama Beauty Umaira :

MARINE COLLAGEN,

MANJAKANI,

MADU,

KACIP FATIMAH,

PSYLLIUM HUSK DAN

PUERARIA MIRIFICA.


Fungsi Beauty Umaira

1. Merangsang penghasilan kolagen
2. Menurun berat badan dan mengawal nafsu makan
3. Astaxanthin menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
4. Meningkatkan sistem ketahanan badan
5. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
6. Senang tidur dan buang air besar
7. Anti Jeragat, menegangkan kulit dan awet muda
8. Menganjalkan tubuh dan kulit
9. Membentuk, menganjal dan membesarkan payudara.
10. Menguatkan rambut dan melambatkan uban
11. Megurangkan keputihan dan melambatkan monopause
12. Meringankan sakit haid
13. Baik untuk migraine, resdung, gastrik dan asthma
14. Membantu masalah pernafasan



Oklah..setelah diteliti dan diperhati..bagi nuyunlah kan....2 2 produk pun memang banyak kelebihannya..

apatah lagi kalau diambil bersama...jadi nuyun syorkan kepada customer nuyun...boleh combine beauty umaira dan collagen...lagi cepat dapat kesan..KURUS CANTIK DAN LANGSING...


Yang ikhlas,

nuyun ;-)

____________________

NURULHUDA MOHD NAJMI

Member ID : 911707

Call/SMS/WhatsApp : 0133747473

Email : nuyunbizhouse@gmail.com

COD DAN SELF-PICKUP DI AMCORP MALL PETALING JAYA-

KIOSK BERHAMPIRAN DENGAN STARBUCK COFFEE..

--
*WEBSITE NUYUNBIZ HOUSE <http://nuyunbizhouse.com/>*
*0133747473* <http://jutawanshaklee.com/>

Kena sembelih di Padang Kota , Pulau Pinang ?

 

Pasembor .. antara makanan yang wajib dicari bila berada di Pulau Pinang. Lokasi untuk mendapatkannya ialah Padang Kota Jalan Gurney.  Dan ada beberapa tempat lain lagi tapi antara yang popular ialah di situ ler ..

Ahaaaa… menariknya , ramai yang kata bila gi makan kat sana , confirm kena ‘sembelih’ ! Benarkah ? Hehehe.. Dah ramai yang kata gitu ..

Semalam aku bersama keluarga serta saudara mara gi makan kat sana .. Macam macam la makan .. Antaranya pasembor .. Harganya ? Hehehehe ..  Luar biasa murah !

Tips nak gi makan tempat camni , sila bawak orang yang kenal !! Confirm murah punya .. Heheee .. Atau tanya dulu harga sebelum membeli … sesekali , apa salahnya kan .. hehehe …

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI