Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Jun 2013

Mandi time !!

 

Biar gambar je bercerita ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Swiss Garden Resort And Spa ,Lumut.

 

Bawak Qhaliff dan ibunya bercuti di sini .. Kalau nak murah , guna website utk booking.. Pastu call je .. Dpt murah skit .. hehe ..

Ini kali ke dua aku ke sini. Kali pertama dulu , aku dgn Kementerian Pelancongan Malaysia ,tahun 2009 rasanya ..

Byk dah berubah ni .. belum turun ke kolam dan jalan jalan ke tepi laut .. hee ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Hadiah perkahwinan ku yg best !

Hahaha.. gambar ni aku amik dr group whatsapp taman perumahan aku ..

Teringat aku kawin dulu .. Kawan aku, Haswadi Yahya , usung tong gas ni utk diberikan pada aku !! Hahaha..aku bantai ketawa je tgk .. sanggup tu !!

Indah menikah kan ? Tu yg rasa ...

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI