Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 Jun 2013

Perang balik kampung bermula !

 

 

Atau

 

 

Hurmmm … Nampaknya , mmg akan tetap ke Kelantan gak la .. Hehehe.. Kenapa ? Sbb sepanjang Ramadhan , di KL .. Jadi , untuk adil dan saksama ..raya di Kelantan ..

Adil la kan ? Hehehehe … Kang tak balik , ada jugak yang jadi Hulk versi kerabu ..

Padahal Ramadhan pon lom masuk kan ? Dah bincang awal awal .. Perghhh …

Main lebih !

 

Abis !!! Abissssss !!! Banyak main la pasni .. Tapi ok laa .. senang keje daddy .. Leh join main sambil blajar .. Tapi bila part belajar tu , confirm menguap .. Adeh.. perangai sapa nih ??

Published with Blogger-droid v2.0.10

Membantu menyembuhkan luka dengan CEPAT

 

 

529295_643826488977681_1176187239_n

Alpha Lipid Lifeline – Membantu menyembuhkan luka dengan CEPAT

Penyakit kencing manis ataupun (Diabetes mellitus merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan hiperglisemia (tinggi kandungan glukosa dalam darah )

Diabetes adalah penyakit kronik yang akan kekal seumur hidup. Setakat ini belum ada ubat yang dapat menyembuh penyakit diabetes tetapi penyakit ini boleh dikawal dengan cara berikut:

Pesakit diabetes perlu mengawal pemakanan dengan betul dan mengambil sama ada ubat (pil) dan/atau suntikan insulin..

Sampai bila nak bergantung dengan ubat..? Sampai bila nak tahan sakit..?

Bila Kencing Manis makin teruk bahagian yang luka harus dijaga dengan rapi.. Silap² kena potong kaki .. Aduhhh… sakit nya..!!

Alhamdulillah kini adanya Alphalipid lifeline. Dengan zat² penting ada didalam Alpha Lipid Lifeline luka kencing manis InshaAllah akan sembuh..

Dr Raj ,Pakar Bedah Tulang -  kelebihan Alpha Lipid Life Line antaranya ada kandungan insulin like growth factor , amat sesuai untuk pesakit kencing manis boleh mengelak kaki dipotong.

Berubahkan dengan Alphalipid Lifeline Colostrum dari New Zealand.. Colostrum Alphalipid adalah yang terbaik di DUNIA..

1001779_4427082609724_1023424723_n

Hubungi kami untuk keterangan lanjut..

Bersedia dengan tawaran HARGA rendah dari kami

Dan juga penghantaran adalah PERCUMA

PERCUMA Turbo Shake

PERCUMA 2 Paket AlphaLipid Lifeline “Sacket”

(ID:1340896) HAYATI - 019 232 5102
(ID:1336341) FIKRI - 019 232 5120

Bila WHI menjemput ..

 

PRIMADONA ditangguhkan .. Kali ni WANITA HARI INI lak ... Hurmmm .. Nak terima ke tak eh ? Live ni ... Hurmm...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila aku rampas epalnya !!

 

Tak kira la epal merah atau hijau , skang ni dia boleh pegang dan makan sendiri walaupun tak mampu nak gigit besar besar ! Tu yang bekas tu , aku yang gigit !

Bila aku mintak , dia sua kasi gigit .. Tapi bila aku amik , dia mula menjerit dan menangis ! Menjerit kuat tuuuu ! Mak aihhh .. Anak aku ke tuu ?? Sejak bila tau ‘amuk’ ni ? Bahayaaaa !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sepak dan tampar !

 

Dia yg terjaga dulu sbb dia yg tidur dulu !! Apa dia buat ? Dia kejut mak ayah dia gak ! Padahal mak ayah dia bangun dah tp saja saja tidur ..

Pura pura tidur ! Tau apa dia buat lagi ? Dia tendangnya aku dan tamparnya mak dia supaya bangun !

"Bertuahnya budak !! "

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI