Apa dah jadi ?

9:23 PG
Sekarang ni siang ke malam ke , dah tak kisah dah utk penjenayah .. Kalau nak buat , mereka buat . Tak tau dah nak kata apa .. Mampu berdoa...

SUPERMAN : Man Of Steel

2:31 PG
  3 bintang je aku bagi . Rasanya FAST AND FURIOUS yang baru tu jauh lagi best la .. Harap hero je kacak dan kehadiran hero otai yg la...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI