Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 16 Jun 2013

Jalan itu menakutkan ku !

 

Sebelum pukul 12 malam , jalan ni masih ramai lalu lalang .. Atas pada tu ? Perghhh .. hanya yang hati kering je laaa yg berani .. Aku ? Bukan tak berani tapi ada anak kecil kat rumah .. heeee .. Ok tak alasan aku ? Disebabkan itu jugak ,mmg aku takkan keluar lepak lewat malam laaaa ..

Jalan kat mana ni ? Hurmmm .. Area menghala nak ke Dengkil -  Kajang tu haaa ..Jalan lama tu ..  Kalau takde kereta lalu mlm mlm , jgn mimpi la leh nampak wujudnya jalan raya kat situ..

Setiap kali lalu sini , pasti teringat jalan raya di Bukit Tujuh .. huhu .. Ada yg kata jalan ni pon leh tahan ' mainannya '..

Tertunggu gak bila nak ada lampu kat jalan ni ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kelebihan anak blogger..

 

Hurmmm..  Agaknya selesa kot keyboard tu .. Macam kerusi mengurut gitu eh ? Ni mengurut bontot la yer sayang ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Blogger dalam latihan ..

 

“ Update , update !! cepattt !! “. Daddy menjerit !

“ Daddy , ni off laaa ! Camana nak update ? “. Qhaliff berkata dalam hati ..

“ Tak pe .. anggap jer tengah on ! “ . Daddy jawab sambil gi masak maggie asam laksa.

 

“Daddy , takde idea nak update laa .. “ . Qhaliff bicara melalui matanya .

“ Jom gi main air ! “ . Daddy jawab dengan selamba.

“ Daddy terbaik laaa .. “ . Qhaliff puji melalui senyumannya .

“ Lama dah daddy tau .. “ . Selamba lagi  daddy jawab. Wife pelik jer .

 

Sambung update ! Daddy pon sama ! Jangan ponteng keje ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Mainan baru Qhaliff ..

 

Beli kat Jusco tadi .. Semalam tgk dia main kereta kat umah sepupu dia .. Rasanya dah boleh main dah tu ..

Tapi masih teruja dgn laptop daddy !! Pantang bukak laptop ,dia akan mai tekan tekan gakkk !

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI