Kemaruk UPIN IPIN !!

11:55 PTG
  Sapa yang kemaruk tgk UPIN IPIN ni ? Hehehehe … Bila tengok Upin Ipin , daddy dia yang gelak lebih ! Kenapa ? Aku cukup terhibur den...

Bila mak menjual ..

4:15 PTG
  “ Pak Ngah .. nanti amik Aniq cam biasa yer .. Nak balik ngan pak ngah ..“ Perghh … anak buah aku meninggalkan pesan sebelum dia gi se...

Jimat RM200 !

10:32 PG
  3 pasang koyak serentak ! Lokasi , sama yakni di poket dan celah kangkang ..heee .. Pelik .. celah kangkang tuuu .. adeh .. Beli b...

Kaki kopek dah !

9:00 PG
  Tang remote Astro ni , dia dah tau camana nak bukak covernya. Berusaha dia nak dapatkan bateri tapi tak mampu sbb ketat sangat .. hehe...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009