Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 23 Jun 2013

Jangan ganggu aku !!!

 

Qhaliff yang kata .. terutama sekali bila dia sedang menonton Upin dan Ipin .. Mmg jangan la ganggu dia .. confirm dia marah punyaa !

Seperti dalam video ni , akhirnya dia geram dan amik senjata api untuk halau sepupu sepupu dia .. hahahaha ..

Kekadang aku tertanya gak .. Dia paham ke sbb bila tengok tu , kusyuk.. pastu tersenyum .. ketawa .. pastu diam balik ..

Best part , belum abis lagi .. dia dah tau dah nak abis ! Huh .. Bahaya suungguh ni .. Nanti tamo belajar jer .. Nasib baik la lom tahap kronik .. huhu …

Jerebu di sana sini ..

 

Bangun pagi ..Ingat nak gi gym .. Tgk cuaca luar .. hurmmm .. Jerebu ..Sambung tdo !!

Dan terkini , Muar diisytihar darurat .. Hurmm.. dalam hati aku pon berjerebu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Mohd Khai bukan Ben Ashaari !

 

Tolong report yer .. Masalahnya budak ni dah sebarkan fitnah dgn gunakan gambar aku .. https://www.facebook.com/mohd.khai.54

Haihhh .. apa la nak jadi dgn manusia skg .. Nak sebar fitnah , guna la gambar sendiri .. Alang alang nak berdosa !!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Video pertama Qhaliff di Instagram mengelirukan kawan dan lawan !

 

Haaa.. sebenarnya dah berkali aku cuba upload video dia tp entah tang mana silapnya ,tak muncul muncul jugak ..

Jadi ,aku kenakan je la kengkawan yg sedia ada tu di instragram .. Heee...

Sowieeeee ...

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI