Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 2 Julai 2013

Qhaliff berpaling tadah !

 

Sampai hati Qhaliff menerima tawaran bekerja dengan orang lain ! Daddy dah turunkan semua ilmu .. tau tau tikam daddy dari belakang ! Sampainya hatimu , wahai anakku yang pipinya tembam ..

Tak pe la.. Daddy tau .. daddy sedar.. Blog daddy tak la sebest blog blog yang dok berposing dengan shawl pastu diangkat sbg blog yang best dengan isi yang padat ! Daddy bukan jeles tapi daddy pelik je..

Tapi tak mengapalah .. Lain orang lain ususnya walaupun yang keluar tu tetap digelar hampas! Huhuh.. Apa pon , daddy ucapkan selamat maju jaya dengan kerjaya Qhaliff yang baru ni ..

Kalau rasa tak leh blah dengan boss baru tu , bolehlah balik kepada daddy tapi daddy turunkan pangkat selepas ni .. Jadi tukang lap skrin laptop daddy jer .. ok ? Sapa suruh tinggalkan daddy ?? Baru ada akaiii !

Teduhan Kasih oh Teduhan Kasih !

 

Legaaa .. Abis jugak drama bersiri yang berhantu ni .. Abis semua jantina menontonnya .. Yang perempuan pastinya kerana Adi Putra .. Yang lelaki ? Yang lelaki dok geram kat kat watak Nabila dengarnya ..

Aku ? Rasanya aku hanya sempat tengok beberapa babak jer sbb rasa cam dah penah tengok je kat drama drama lain .. hehehe .. Ssama je kot ?

Tak kisah la kan ? Minat lain lain .. Cuma yang tak bestnya tadi la.. Penutupnya buat aku tersenyum je.. Dan menyebabkan aku up status di wall FB aku dan juga di Twitter . Pastinya mendapat perhatian ramai sebab TEDUHAN KASIH tuuu .. Marah peminat mereka kat aku .. Hahahha …

image

Nampaknya .. bukan aku je yang perasan mengenai endingnya tu.. hehehehe ..

image

Aku ni , bukanlah anti drama melayu tapi cubalah buat sesuatu yang mampu beri impak yang lebih positif. Ni aku tengok setiap kali abis je episod , yang mereka dok bercerita ialah negatifnya ..

Ok lah .. lain orang lain tekak kan ? Sukahati la yer ? Hehehe.. Tak pe…  Lepas ni drama apa lak untuk dihidangkan di bulan Ramadhan ? Hehehe ..

Blogger pilihan ..

 

Yup .. lama dah aku tak wat blogger pilihan kan ? Hehehe ..  Ok , aku pilih kali ni ... www.ctnorfariza.blogspot.com

Kenapa ? Kemas apa blog dia dr blog aku ! Pastu rajin pulak update dan pandai bercerita .. cumaaa .. cumaaa .. korang rasa apa yg perlu dibetulkan ? Bagi aku.. haaaa.. cer tekaaaa..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Saja nak cari pasal ngan daddy ni !!

 

Makin lama makin rapat … Pastu dengan pantas !!

Dan kembali sambung tengok Upin Ipin .. Puashati dia dapat tekan keyboard tuuu … Grrrr…

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI