Aniaya ibu sendiri !

10:09 PTG
  Perasan tak ada longgokan pakaian kat belakang Qhaliff tu ?   Nak dijadikan cerita .. Si Qhaliff ni dok la layan Upin Ipin kat hp ...

Jom shopping !!!

8:31 PTG
  -iklan- Sebut je shopping memang dh jadi kesukaan semua orang...bak lelaki or perempuan...walaupun sebenarnya perempuan yang paling su...

Bila mak dia ada !!

3:30 PTG
  Lawan bijik mata diaaa .. Ngantuk tapi tamo tidur ! Kalau nak tidur sekali pon , mesti nak tidur ‘original’ punya ! Mesti mau kena peluk...

Sama tapi tak serupa..

11:00 PG
  Hampir sama besar Qhaliff dgn Qaseh .. sepupu Qhaliff ..anak buah aku .. Qaseh baru berusia 9 bulan manakala Qhaliff dah masuk 15 bula...

Sebelum subuh ..

6:46 PG
  Dia jaga sebelum sebelum waktu solat subuh menjelang .. Dah , mengejutkan aku dengan melakukan provokasi ! Pastu , dia sambung t...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009