Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Julai 2013

Bila anak semakin tinggi ..

 

Pastinya di mana maknya berada , di situ anak kecilnya akan ikut ! Kan kan ? Bila dah perasaan ingin tahu mereka semakin memuncak, apa saja yang mereka mampu gapai , mereka akan cuba gapai !

Waspada dengan barang barang yang diletakkan di atas kabinet dapur ! Kadang kadang kita tak perasan .. Mereka yang ada dalam rumah , perlu senantiasa ingat mengingati .. Jangan tunggu ‘dah kena’ baru nak menyesal !

THE RIB : Beg rekaan baru untuk lelaki !

 

Baru-baru ni aku tercari cari tablet .. Aku plan nak beli Samsung Note 8.0 tapi masalahnya , aku kena usung beg la pulak ! Atau nak cari beg kecil untuk simpan tab tu nanti .. Niat tergendala sebentar !

Segalanya bakal berubah !! Aku dah ada beg yang tah yah susah susah nak pegang ! Hahahaha ..

 

Santai je beg ni .. Nampak macam tempat simpan pistol eh ? Tu yg cool tuuu .. Hahahaha .. Dipanggil THE RIB .. Kat luar negara popular dah ni .. hehehe …

Kalau nak tau dengan lebih lanjut , boleh gegar di SINI .. Tertarik nak membelinya ? Sila rujuk pada JOSH LIM

Kalau dah namanya Qhaliff ..

 

Sampai kat Alamanda pon dia cuba try test gitu ..

* Dah check terlebih dahulu keselamatan sblm Qhaliff nak gi pegang .. Sebagai bapa , dah boleh nampak apa yang dia nak lakukan sebelum dia nak lakukan ..

Memang benarlah kata orang ..  Tingkahlaku anak , mmg dalam poket mak ayahnya ! Jangan cuba la tipu mak ayah. Mereka lebih maklum perangai anak mereka cuma adakalanya mereka tak sanggup terima kenyataan dengan cuma menipu diri sendiri .

Sebagai anak , sanggupkah kita membohongi mak ayah kita yang dah besarkan kita dengan penuh kasih sayang ? Sampai hati kita melukakan hati mereka kan ? Mereka tetap ‘diam’ kerana bagi mereka , anaklah segalanya yang mereka ada ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Setelah berakhirnya jerebu..

 

Baru dapat keluar jenjalan pagi pagi .. Udara segar . Berkabus .. Terasa sihat sangat cuaca .. Alhamdulillah .. Terima kasih kerana sama sama menjaganya .. hehehe …

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tercari cari baju kurung rekabentuk terkini ?

 

-iklan-

1004014_474449662629895_1190516434_n 5379_473236009417927_1981215369_n

941948_471992146208980_924921417_n998242_471992142875647_1560840242_n

988640_472470619494466_601398047_n (1)996859_472470626161132_352234590_n

Kepakaran kami adalah menyediakan koleksi baju kurung moden terkini, sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Size yang kami sediakan dari XS sehingga XXL. Harga yang pasti mampu milik buat anda semua. Kami juga ada menyediakan koleksi dress untuk anak anda dari size XS- XXL. Jom glamour bersama koleksi dari kami.

Untuk maklumat lanjut , sila ke :  http://www.facebook.com/pages/Indah-Qalisya

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI