Gara-gara jalan sesak !

6:36 PTG
  Dah lama aku tak harung jammed gini . Gi jemput wife di Putrajaya pastu balik ke Cheras .. malangnya , tersangkut dalam jammed .. Teng...

Mak ngan anak sama jer !!

12:34 PTG
  Waktu tidur semalam .. Qhaliff dok mai ‘merayu’ kat aku suh pasang Upin Ipin walaupun dah berkali gosok mata tapi aku yang masih dalam m...

Jom tambah pahala !

11:39 PG
  Ada  dua .. jika ada rezeki lebih , apa salahnya kan ? Kalau rasa tak mampu nak sedekah , kongsikan saja di wall FB anda utk pengetahuan...

Pandang bawah ..

9:00 PG
  Bila gi mall , gini la jalannya .. Kalau pandang depan , banyak pulak pahala dipotong ! Peliknya yang pakai gitu tu , tak rasa pulak b...

Daddy mampu tengok jer !

12:19 PG
    Shopping ? Takde maknanya.. Banyak dah beli untuk dia .. Tapi akan beli gak la 3-4 helai untuk dia.. Daddy tak yah pon tak peee .....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.