Sabtu, 7 September 2013

Mak dia kata ..

Qhaliff amik kunci , nak bukak pintu !  Mak dia kata ..  Ternyata dia kebosanan di rumah .. Siaann.. Tunggu daddy balik yer sayang .. Daddy tgh carik duit utk cover kenaikkan petrol yg mana diorg kata ..

' 20 sen je ponnn ' ...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Takut , tapi mahu !!

Semalam test drive.. terus berlari dia dptkan mak dia.. Takuttttt diaaa ..Apa yg dia takut sangatkan pon tak tau laa ..

Tapi .. pagi ni , wife kata dia cuba cuba nak masuk.. namun begituuuu.. tetap tamo gaakk dia ..

Tak pe la .. nanti ada lesen , berani la tu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Cerita Seks dalam aplikasi Android ?

 

Baru format Samsung Note 8.0 aku .. Kena laaa install balik semua aplikasi. Dalam dok mencari aplikasi yang lama lama tu , aku cari gak yang baru .. Tiba tiba ternampak ..

“ Cerita Seks Melayu “ !

Mak aihhhh .. Ini pon diorang buat aplikasi ? Dah abis ke punca rezeki halal ?? Hurmmm .. apa la diorang ni.. Bayangkan kalau budak budak sekolah yang download ? Apakah kesannya ?

Harap kita semua dapat buat laporan pada Google agar ianya dapat disekat .. Begitu juga pada SKMM .. Jangan sampai anak kita dah rosak , baru sibuk nak menuding jari !

 

Kena kencing ?

 

Apa nak buat ? Begitulah nasib kitaaa .. Hehehe .. Nak ke tak nak , terpulang pada kita la kan ? Rasa ada duit , beli laa .. tak nak , jangan beli ..

Aku baru balik dari Jalan Raja Laut. Gi ke store mainan kanak kanak dan dewasa kat sana .. Perghhh , mmg rambang bijik mata kat situ ! Macam macam permainan ada .. Dari budak hingga ke orang tua leh layan borong kat situ ..

Seperti korang tau , aku belikan kereta berkuasa bateri untuk Qhaliff .. Harganya , RM250 .. Di kedai sebelum tu , harganya RM350 .. Dia kasi kurang RM320 ! Kereta yang sama yer …

Kemudian , ada la amik kereta remote control .. Harganya yang terpapar ialah RM50 .. Disebabkan beli banyak mainan , dapat la diskaun RM45 ! Yeahhh ..seronok laaa ..

Tiba-tiba adik aku yang ikut sama ke sana , ternampak kawannya. Dia tau yg kawannya ni borong permainan ni dan jual di tempat lain dengan harga yg tinggi woooo ..

Kereta control yang wife aku beli tadi , berharga RM45 kan ? Adik aku suruh kawan tu belikan 2 ! Tahu berapa dapat ? Satu RM27 jer woiiiii !!

Bayangkan laaa.. kononnya kat situ , kita dijual dengan harga borong ! Borong la sangaattt !! Kena kencing hidup hidupppp .. Tapi apakan daya .. situ je murah .. Kalau nak murah , kata sorang kawan tu.. Gi beli kat Port Klang .. sana laaaagiii murahhh !

Haihh … yang kaya , makin kaya ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI