Ahad, 22 September 2013

Kuat benar la memberontak !

 

Kalau tak dapat apa yang dia nak , samada dia guling atas lantai atau !!! Atauuu ??

Atau .. dia campak barang yg sedang dia pegang ke arah handphone aku ! Dia tau itu kelemahan aku !! Adoiii … attack terus situ dia ! Atau kan… kalau aku wat dek jeee kat dia , dia akan pijak laptop aku ..

Amboiiiiii .. Qhaliff oh Qhaliff…toksah wat gitu la nooo … Tak baik .. Tak kesian kat daddy ke ? Huhuh ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dia pecahkan !

 

Perghhh .. Kesayangan wife cawan ni .. Apa nak buat . benda dah nak jadi , kata Mail Upin Ipin .. hehehe ..

Best partnya , bila dia pecahkan , dia terus tak nak main dengan cawan ni . Pandai pulak melarikan diri .. Adehhh .. anak anak ….

Nak lagi best part ? Dia wat muka lucu supaya aku tak marah dia ! Huk alohhhh .. mana dia belajar pon tak tau laaa .. Tau pulak dia aku nak marah dia sbb pecahkan cawan ni ..

Takkan nak marah dia kan ? Dia bukan tau apa apa .. kena ajar slow slow .. tak leh terus paksa kan ? Hurm…

Sabar je la ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI