Sabtu, 28 September 2013

Sebijik rupanya ..

 

Sama kannn ? Haaa.. Rambut ? Rambut tu dah kena potong manakala Qhaliff lak aku nak simpan rambut dia nak buat cam rambut ..

Walaupun ada cubaan nak provoke aku , aku tak kisah pon .. Hahahaha … Kenapa ? Sebab mmg dah mak aku pun kata gitu .. haha… cuma dulu takde FB dan blog untuk diorang log kan .. Ahahah..

Haaa .. Nak wat camni laa.. Aku tak dapat nak buat cam ni sebab mak aku dah buat style David Beckham… heeee … 

Lari tajuk la.. Haaa .. Ternyata Qhaliff serupa cam aku waktu kecik dulu … weeee .. Full stop !

Akhirnya ,dendamku terbalas di Cyberjaya Paintball !

 

Perancangan selama seminggu untuk mengumpulkan sekurang-kurangnya 20 org bloggers dari serata pelusuk dunia ! Tapi yang hadir sekitar Kuala Lumpur jer .. hehehe..

Terima kasih pada Yanty Lee dan Broframestone kerana berjaya menjadikan perancangan hari ini menjadi realiti ! Hari ini juga menyaksikan pelbagai sejarah tercipta ! Hehehe ..

Suka suka sukaaa .. Aku berjaya lepaskan dendamku pada ke tiga tiga padang paintball ni ! Dan juga menembak mati pihak musuh yang mana ari tu tak sempat langsung nak menghayati permainan ini dengan baik ! Heheheh ..

Selain dari aktiviti menembak orang dengan marker , aktiviti menembak dengan kamera pon ligat dijalankan .. heheheh ..

 

 

 

 

Tak tau nak kata camana dah .. Aku sangat enjoy hari ini hingga aku sanggup menjatuhkan diri bila kena peluru ! Boleh ? Seolah olah real kena tembak aaaa .. hahahah .. poyoooo …

Apa pun , jutaan terima kasih buat rakan rakan yang sudi hadir hari ni untuk menjayakan aktiviti yang inshaAllah akan dijadikan aktiviti bersukan setiap bulan .. bila ada duit lebih dan minyak tak naik 10 sen ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Anak dan bapak , sapa lagi kacak ?

Hakikat ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sepintas lalu ..

 

Kita tak faham tapi mereka fahami kita ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI