Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Oktober 2013

Daddy kacau Qhaliff ke !!

 

Sepetang di rumah aku …

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dia dah sampai !!

 

Errkkkkk ….

Alamaakkkkkk !!! Abis laaaaa pasniiiii ….

Published with Blogger-droid v2.0.10

Main paintball mesti lebam ?

 

Ada kawan tanya dan takut nak main paintball sebab , risau nanti kulitnya putih gebu akan lebam ! Huhuhu..

Apakah akan lebam ???

Jawapannya , kalau kena direct pada kulit .. inshaAllah akan lebam tapi lebamnya bukanlah macam lebam kena tumbuk atau terajang 18 petala langit punya .. hehehe ..

Dan untuk kes aku ni .. Aku pakai baju yang nipis kainnya .. Kalau tebal skit , pasti akan menyerap hentakan ‘peluru’ tu.. Confirm tak sakit punyaaa dan takkan ada lebam seperti pertama kali aku main !

Kenapa aku tak pakai baju tebal ?

Yang pertama , aku tak de baju tebal dan yang kedua , aku nak ‘rasa’ kena tembakkk .. Baru bestttt .. hehehe..

Bukan apa , selagi dok dibelenggu rasa takut ditembak tu , maka aku takkan berani nak bergerak ke depan ! Bila dah kena gini , baru tatak takut punya wooo ! Hahahaha

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI