Bila blogger merenyam ..

3:18 PTG
Dlm perjalanan ke Pulau Pinang utk cover shooting projek Deepavali Petronas .. Utk legakan tekanan , makaaaaaaa ... Terima kasih.. hahahaha...

Men'taska'kan rumah ku..

12:21 PTG
Perghh.. kalau duluuuuu , aku confirm peninggggg .. Skg ? Sekati korang lerrr .. tak larat che Ben nak bebel .. hahaaha.. Aku join lg ada l...

Lindungi anak kita ..

10:00 PG
  Kalau bukan kita sendiri sbg pelindung mereka , sapa lagi nak lindungi anak anak kecil ni ? Nak harapkan mereka yg dok kejar keuntungan ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.