Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 21 Oktober 2013

Mana satu LINE CLEAR ni ??

Er... sampai sini, jd confius sat. Mana satu LINE CLEAR yang jadi sebutan? Yang ni panggil masuk dlm .. Yangsorang lagi kata ni la LINE CLEAR !! Ah , sudaahh... semua masuk dah dlm restoran Yasmeen ni ..dorg nk mkn kt LINE CLEAR..  Camana neh ?

Pakat berebut tarik pelanggan .. Ni laaa diaaaa .. Kalau takde org , jd gini. Bila ramai , pandanggg pon tidak ..Huhhhh ..

Mkn jeee mana manaa .. asal kenyang dan free , dah lerr.. heeheee..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Merokok dalam bilik tidur ..

Satu perangai yg aku cukup benci sebenarnya. Aku tak merokok tp pernah la aku dpt rakan sebilik  hotel yg merokok tak henti henti .. Hurm , serupa tak jumpa rokok dah pastu !

Malam tadi , rakan sebilik yg baru aku kenal utk job yg mana kami disatukan dibawah satu tugas yg sama  pon merokok tapi dia lebih bersopan la. Mintak izin dan cuma sebatang je dia hisap dgn pantas.. Aku tak kisah pon walaupun aku kisah ..

Kadang kadang , kita kena peka sikit. Jangan terlalu pentingkan diri sendiri. Hormat andai kita punya akal utk menilainya.Jangan sangka org senyum saja pada kita maka kita dah boleh lakukan apa saja yg kita suka. Jangan gitu ..

Ramai buat begini. Si bapa , si suami , rakan , teman hidup .. seolah olah tak kisah sungguh dgn nyawa org lain. Yg penting , paru-parunya perlu dibakar pada saat itu ..hurmm ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI