Jumaat, 1 November 2013

Penangan Love You Mr .Arrogant #LYMA

Aku tahu daaahhhh.. hahaha.. mesti ramai bg respon.. Aku tak tgk pon citer ni tapi nampak laa ramai bercerita pasal drama ni.. Tak kisah la.. Aku nak kata lebih pon , rasanya yg terasa tu lebih bijak dr aku..

Oh , gmbr tu bukan aku buat yer .. heheeh..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila daddy ajar Qhaliff membaca ..

 

Bangun tidur , dengan perut lapar .. ajak belajar ? Apakah kesannya nanti ?

Hehehehe … nasib baik daddy besar dari dia.. Kalau sama size , tak tau laaa … hahahaha ..

Elzaa Skincare & Bodycare

 

-Iklan-

Adalah rangkaian produk penjagaan kulit muka & badan berasaskan rumpai laut/seaweed yg lebih dikenali sbg kolagen laut asli/pure marine collagen (pmc). Mementingkan pemeliharaan & pemuliharaan kulit dgn kandungan bahan yg selamat, iaitu 100% bebas kimia & semulajadi . Di samping itu, ia turut merawat, memberi efek pencerahan, sekaligus meremajakan kulit. Rasai keselesaan kulit yg maksima bersama Elzaa. Good for skin, good for u ;)

Testimoni Elzaa Skincare

Ini semua adalah Testimoni terawal Elzaa Skincare.

Gambar ni tak edit or pakai 360 sbb sy mmg tak install 360 dlm fon. Ni sy pakai bdk nipis saja. Mmg kulit tak cerah berganda2 tp cerah sedikit & tona sekata. Juga rasa sgt GLOWING... Sbb tak rajin sgt nak tepek hari-hari. Kalau rajin insyaAllah kesan lg baik. Yg penting ia sesuai utk semua kulit.. 100% selamat, free chemical. Dgn kolagen rumpai laut & sgt menjaga kulit utk tempoh yg lama. Anti aging... Takde la anda lawa hari ni je then bila berhenti pakai, jadi kusam kulit muka... Tak mcm tu yer uolzz. Ckp byk pon tk guna, uolz boleh try dulu & jadi testimoni kami seterusnya! Pakej trial pek utk pencarian testimoniterawal hanya RM10 sahaja!. Ohh ye, kalau nak pencerahan berganda lagiii, boleh pakai dgn ibuputih lagi okey yer uolz ;)

Testimoni lain? Tunggu next entry ya! Stay tune!

Fb Page : ELZ BEAUTY

Blog owner : SOFFYA CIK BULAN

No Fon utk dihubungi:  0179212631

Bila dia bersendirian ..

 

Dah pandai guna daya imaginasi dia skang ni. Kereta pon dah ada bunyi. Bergaduh pun dah ada sound effect ! Dan menariknya …

Jangan ganggu dia bermain !! Nanti dia datang kaco kita balik .. hahahaha.. Jangan cari pasal sama ini olang yaaa ..

Bila dia bersendirian ..

 

Dah pandai guna daya imaginasi dia skang ni. Kereta pon dah ada bunyi. Bergaduh pun dah ada sound effect ! Dan menariknya …

Jangan ganggu dia bermain !! Nanti dia datang kaco kita balik .. hahahaha.. Jangan cari pasal sama ini olang yaaa ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI