Rabu, 6 November 2013

Selagi tak dapat!!

Kalau dia nak , dia pastikan dia akan dpt ! Makan mlm tadi , dia tgk aku minum jus oren.. Beria dia hulurkan tangan dan jari jemari dia terbuka tertutup..

" Mari .. mariii ke siniii .. " . Seolah itu yg dia cuba sampaikan..

Aku tak nak bagi .. Tau apa dia buat ?? Dia lari ke ruang tamu.. Dia berdiri atas laptop aku !! Huarghhhh.. Boleh dia ugut aku gituuuu ??

Aku cepat cepat panggil dia.. Dia datang dan dapat jus oren tu.. Sengih sengih diaa ..

Aiyoooo..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Selamat Tinggal Samsung Note 8.0 !

 

Sayang aku pada note 8.0 aku tuuu .. Bukan pe , sangat selesa buat kerja dengannya .. Nak beli Note 3 , tak mampu .. Harap Samsung leh la sponsor kat aku .. Ehehehhe .. Leh wat review nanti.. kan kan ? Heeee ..

Skang Qhaliff dah pandai mintak SNote ni .. Nak layan citer kat situ. Main game ? Takde game kat situ .. Memang aku tak install game sbb aku tak main game . Aku buat kerja dengan SNote tu.. huhu ..

SNote ni sungguh la lasak .. Berpuluh kali dah si bambam ni pijak .. Namun tetap ok ! Haaaa.. Kalau ada rezeki , nak cari satu lagi.. Yang ni kasi kat dia jer .. perghhhhhh … Giler ! Atok dia pon pakai hp RM200 jer .. heheheh …

Ke Aquaria kali ke 2 ..

 

Qhaliff teruja dengan ikan dan juga binatang .. Kali pertama ari tu , dah nampak dia seronok melihat ikan walhal masa tu dia kecik baru cecah setahun kot rasanya ..

Kali ni gi ramai .. Mak dan adik beradik aku serta keluarga mereka . Memang terasa meriahnya gi ramai ramai ni .. hehehe ..

Kat sini di tempat yang sama .. terjadi lagi kejadian melucukan. Sebelum tu , Qhaliff ingat sangat tempat ni.. Dia tau kat tempat ni  orang kena duduk untuk melihat ikan sbb ada show .. Hehehe.. Penyelam kasi ikan makan .. Waktu tu la dia teruja .. Dan kali ni lak , nampak budak sebelah Qhaliff tu ??

Haaa.. Qhaliff cuba berbual dengan dia .. tau apa dia buat ?

Dia sentuh pipi Qhaliff ! Geram gamaknyaa ! Hahahaha .. Qhaliff cepat cepat tarik kepala dia .. Dia mmg tak suka orang sentuh pipi dia tuu .. hahaha .. Lawak laa …

Sesungguhnya mmg ramai la masuk dalam ni,  hari ni … Tapi ok laa .. Dari takde orang langsung.. Boring gak datang bila lengang .. kan ?

Harga ?  RM38 utk dewasa dan RM28 utk kanak kanak atas 3 tahun hingga 12 tahun .. Mahal ? Heheheh .. No komennnn …

Published with Blogger-droid v2.0.10

Setujukah anda ?

 

Aku terus terang .. Aku setuju wooo ! Terutama bila nak untung tu , nak terus MASYUUUUKK !! Part lain tu , tak kena batang hidung aku laa .. heee ..

Byk sebenarnya bisnes yang aku boleh buat tapi bila memikirkan keuntungan tak seberapa maka aku tolak tepi ! Contohnya kalau satu produk baru untuk 50 sen , bila aku nak kaya ???

Pemikiran gitulah yang membuatkan aku terus begini .. hehehhe .. Tak de bakat dalam berbisnes langsung ! Terus terang niii .. Wat pe nak cover cover ! Kan kan ?

Buat yang minat tu , bagus ! Teruskan berniaga dan yang penting , ingat akhirat !

Budak ni nak kena ni !!

 

Amboiiii .. comel ? Jangan terpedaya dengan wajahnya yang comel itu !!

Photo: J8m gi Klcc !!

Sebab dia ajuk aku waktu aku tidur ! Dia ajuk aku berdengkur !! Huwaaa…  Ngan mak dia , dia ajuk cara muntah ! Hahahah .. Tiap kali kalau dia mandi ngan aku , dia gosok gigi dan buat buat muntah ! Tapi gosoknya tak punnnn ! Huh ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI