Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 18 November 2013

Jangan marah andai aku kentut !

 

Kenapa ?

Photo

Yeaarghhhhh .. Bayangkan kalau makan telur rebus , petai , durian dan tak buang air besar selama seminggu ! Perghhh.. dia punya bau confirm leh hilangkan penyakit semput dan juga mati pucuk !

Tamak atau sedap ?

Mak dia buat sendiri semalam.. Ada bykkk .. Qhaliff je dok ulang makan .. hehehe.. Sedap atau laparkah ? Tgk kat tgn dia tuuu.. tamo bg aku pon !!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Contest terhebat dari BEN ASHAARI.COM !!

 

Remaja hilang

Hadiah utamanya ialah , penginapan 3 hari 2 malam di sini , Villa Nabila yg terletak di Johor ! Amacam ? Best tak ?? Best laaaaa …  Villa ni dah sangat popular di Malaysia .. takkan tamo koot ??

Lagi pun contestnya tak la susah mana pon .. Suruh buat ayat jer .. iaitu CITA CITA SAYA BILA BESAR NANTI IALAH … ( dalam 100 patah perkataan .. ) . Senang kan ? Haaa ..

Bersedia untuk memenangi contest ini ? Haa.. syarat syaratnya tak susah pon.. senang jer .. Kalau ramai setuju nak join , aku buat niii .. ok ?

Hehehe .. Aku pun kena turut sama menginap kat situ ? Tak pe laa .. aku kasi pemenang je tidur situ. Kena respek pemenang la kannn .. baru adil … hehehe ..

# Gambar villa Nabila ini dari Harian Metro , yang melaporkan hanya seorang saja hilang .. bukan 23 seperti yang kecoh di laman sosial ..

Villa Nabila oh Villa Nabila ..

 

Wahhh .. aku sure sangat laaa kalau bab mistik lagi misteri ini amat digemari dalam negara kita .. kalau tak , takkan Highland Tower tu leh  berjuta kutipan kan ?

Ni timbul pulak kes orang ilang sbb masuk dalam Villa Nabila . Bukan sorang ! Dikatakan 23 orang kauuu !! Ini sudah macam gi kat Bermuda Triangle tuuu .. Hilang tau tau muncul kat planet Marikh ! Amik kauuu … Bapak jauhhhh haaa .. Camana la nak balik tuuu ..

Benarkah terjadi kes ni ? Aku pun tak tau laaa antara nak percaya atau tidak. Bukanlah tidak percaya akan menda menda mistik ni tapi selagi takde keluar kat Buletin Utama atau 999 ,aku tak caya punya laaa .. ( kiamat ler kalau keluar ) …

 

 

Apakah ini disebabkan terpengaruh dengan filem  Highland Tower ? Kalau terpengaruh , tahniah laaa .. Sememangnnya ini adalah kesan positif .. Yelah , dari duduk diam takde apa nak buat , baik gi cari hantu kan ? Jangan biarkan hantu cari kita… haaaa …

Apa pun , kalau benar ada budak hilang .. semoga mereka dapat ditemui semula dalam keadaan sihat .. Dan janganlah buat keja mengarut lagi ..

Kalau takde yang hilang , tahniahlah pada yang sebarkan cerita ni. Tak pasal pasal Villa Nabila nanti ada orang gi buat filem.. Tajuk Cinta untuk Nabila mungkin ? Atau Puaka Villa ? Atau Bourgenvilla ?

Apa pun .. kat Malaysia ni , apa saja yang dah trending , cepat cepat dijadikan filem  atau pun .. ramai yang nak parodykan .. Hehehe.. kreatif kan rakyat Malaysia ni ..

Pelik ? Jangan pelik .. Hakikat akibat terlebih gula ..

# Ahaa , terkini dari sumber rasmi mengatakan hanya seorang je yang dilaporkan hilang .. bukan 23 orang ! Hurmmm.. pelik gak.. camana leh jadi 23 orang ???

Buas sungguh dia !

 

Sebelum ni dia tidur kat belah aku … Pastu sedar sedar kat belah wife aku lak ..

Bantal semua dah letak sebagai penghalang .. tetap jugak diredahnya.. Ganas sunguhh aihhh .. cam bapak dia gak ! Hahahaha .. Nasib baik takde sapa kena karate dengan dia .. Kalau bapak dia , ada je jadi mangsa .. huhu ..

Ni nasib baik dia sedar dan bangun sendiri untuk betulkan tidurnya tu.. hurmm.. Camana la nak tidur atas katil ..

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Cakap Serupa Bikin !

 

-iklan-

 

SET BAJET

Selalunya..kalau korang nak beli produk, korang tengok tak orang yang jual produk tu?Contoh..katakan korang nak beli produk kecantikan..Of course korang kena makesure orang yang jual tu cantikkan sebab dr situ die dah buktikan yang produk die tu berkesan !

Sama jugak kalau korang nak beli produk untuk kuruskan badan..dah tentulah korang makesure yang penjual badannya selim melim sebab dari situ pun dah membuktikan yang produk itu juga berkesan. Bukan penjual tu main cakap aje tentang kebaikan/manfaat produk tapi hasilnya tak serupa bikin !

Meh sini tengok PENGALAMAN AKU SENDIRI menggunakan produk Shaklee ni. Tak sungguh aku x kata. Jadi aku buktikan dulu produk ni berkesan untuk aku then barulah aku jual & menjadi pengedar Shaklee yang tegar sebab produknya memang Superb.

Produk Shaklee ni ada SET BAJET & SET PENUH...suka hati koranglah nak beli yang mana. Tapi pengalaman aku sendiri. Disebabkan aku dah x dapat sabar dengan alahan kulit muka aku time pregnant, pendek kata dah xde penyelesaianlah..bile aku jumpe produk Shaklee...aku dah x fikir nak bajet2 dah..aku beli semua asalkan aku PUAS HATI dan Alhamdulillah...it’s work. Memang puas hati sangat2. Barulah aku boleh senyummmmm sebab muka dah cantik..ewaahh..hehe

Okeh x moh banyak citer..

KLIK SINI lah untuk lebih info.

Apa korang nak Tanya boleh Whatsapp aku 019 3190733

Daaaaa....!!

Dah pandai memilih !!

 

Yang ni dia makan roti gardenia yang ada kismis tu .. Dan menariknya kannnn , ini kali pertama aku tengok dia asingkan kulit tepi dengan isinya tuuu .. hahahaha ..

Serius , aku dulu makan camni .. Mengamuk bapak aku  ! Dia yang kena makan kulit tepi roti tu.. haahhaha .. Sori ayahkuuu .. sian diaaa.. hehehe ..

image

Tak sedap yang tepi ni kan ? Hahahah … Sekarang ni baru la nak makan semua. Maklumlah , sendiri punya duit .. hehehe …

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI