Sabtu, 23 November 2013

Di Ritz Garden , Sitiawan .

Kat Perak. Tempat penginapan ni disediakan oleh penganjur.. Boleh tahan bilik.  Air cond , cun.. Tandas , cun . WiFi free dan laju ! Tapi bilik kecik skit . Ok laa .. kalau nk menginap sehari dua..

Lokasi sini pon mudah nk cari makan gak.. Cuma aku tak tau la kat mana best makan kt sini .. heheeh.. Ni pon baru je balik dr makan pizza ..hehehe..Datang jauh2,mkn pizza ..heheeh..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Pengalaman baru !!

Gemuruh ? Biasa dah pon .. Tak ramai ke ? Ramai la gak .. ni belum mula .. Best jugak jadi panel ni .. hehehe.. Tapi tak leh buat kerap .. nanti lari kerjaya lak .. hahaha ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kepenatan yang teramat !

 

Selesai projek .. Balik rumah orang tua aku terus tanpa makan apa apa seharian ! Tak sabar nak balik jumpa Qhaliff.. rindu sangat kat dia . Tak sampai sehari pon tinggalkan dia .. hehehe ..

Lepas Maghrib .. Balik ke rumah aku. Sepanjang perjalanan , aku sangat sangat mengantuk.Terlalu kepenatan disebabkan aktiviti hari ini yang memerlukan banyak tenaga.. hehe ..

Akhirnya , aku terpaksa singgah di tepi jalan untuk tangkap lelapkan mata barang 5-10 minit gitu. Padahal rumah tak sampai 10km je pon lagi .. hehehe ..

Merbahaya kalau diteruskan. Ada beberapa kali gak nyaris terbabab. Terpaksa cari tempat untuk berhenti ! Dan , aku berhenti depan restoran Coffee Village .. hehehe .. Tak de kaitan dengan Villa Nabila yer ..

Hari ni , ke Sitiawan .. Perak lak .. Ada projek lagi kat situ ! Nasib baik laaa  Isnin ni tak jadi dah ! Tapi Selasa ada interview majalah lagi dan Rabu ada press conf. Perghhhh .. gile bizi aku .. huhu ..

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI