Rabu, 27 November 2013

Peralatan gym untuk dijual !

 

Lokasi : Dungun , Terengganu

Penghantaran : Percuma dan akan diuruskan ( Dalam semenanjung Malaysia saja )

Sebab dijual ? Hehehe .. memberi komitmen sepenuhnya kerana faktor masa dan persekitaran.

Harga ? RM65 ribu. Maknanya owner nak jual kesemua peralatan gym ni . Bukan jual satu satu yer .. Hehehe .. Mereka yang berminat nak memulakan bisnis gym secara kecilan , leh la kot mulakan dengan beli barang 2nd hand.. Bila dah maju , tambah tambah lagi barang kan ? Hhehe ..

Ok , sebarang pertanyaan , boleh email pada Puan Raihan di nooraihan.mdzain@gmail.com atau whatsapp beliau di 0123453785. Terima kasih. Segera yer ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Aktiviti masa lapang !

Bahahahahaha .. gambar ni wife aku yg kirimkan tadi sewaktu aku 'kerja' tadi .. hahahaha.. Pastinya , anda boleh jangka apa yg berlaku ! Hahahaa ..Adehh.. ini ikut perangai sapa pon tak tau laaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

BEN ASHAARI dalam THE INFLUENCER

 

Akhirnyaa… baru boleh cerita kat blog .. Eh , boleh ke ? Boleh laaa sbb hari secara rasminya , THE INFLUENCER diwar warkan pada umum ! Heheheh .. Sebelum ni , biarlah rahsia walaupun mulut ni ringan je nak bercerita .. hehehe ..

Ok .. Bertempat di PJ Hilton , Petaling Jaya pagi tadi .. THE INFLUENCER yang ditaja oleh NOKIA dan LOWYAT.TV ni dirasmikan .. Hehehe ..

Apakah semua ini ? Hahahhaha .. Ok , aku malas nak cerita panjang dalam ni haaa.. Boleh ? Hahaha .. Apa kata korang gi tengok sendiri dan kenali mereka yang terpilih untuk season 1 ni .. hehehe ..

Satu pengalaman baru untuk aku … Sangat best apatah lagi rakan rakan blogger yang join sangatlah sporting dan mesra ! Tak de dok pilih kasih atau nak poyo poyo dalam ni .. Hahaha ..

Ok .. nak tengok trailer dan kenali peserta yang lain ? Marilah mariiii .. Klik http://lowyat.tv/theinfluencer/ ni haaa .. Huhuh ..

Terima kasih pada PersonEdge !

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila melibatkan anak !

 

Hurmmm .. Di KL Sentral .. Baru keluar dari LRT Putra, tiba tiba datang hamba Allah ni dgn dukung anak perempuannya yg umurnya dlm lingkungan 2 tahun lebih. Tidur budak tu .Hurmm.. Salam diberikan pada aku. Bersalaman selepas itu.

" Bang , saya nak mintak tolong ni .. Saya baru ja dpt keja kat .... takda duit belanja langsung.  Utk anak .... bla bla bla . " .. Katanya dalam pekat utara.

Aku pandang tepat mata dia. Ya Allah .. Aku tahu sangat perasaan tu .. Tahu sangat ..  Aku tanya berapa dia nak .. Jawabnya cukuplah belanja utk anak dia makan hingga 30hb ni .. Aku tgk jam . Hari ni baru 27hb .

Aku capai beg duit aku. Duit yg baru aku keluarkan dari mesin ATM tadi , aku hulurkan semuanya.. Berubah air muka dia..  Kesian dia hingga terpaksa merayu pada orang. Kesian anaknya tu ..

Semoga Allah murahkan rezekinya ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Vivix Anti Kanser

 

-iklan-

iklan ben

“ Mak saya ada barah rahim dan dah nak operate, even dah nak operate saya masih bagi mak makan Vivix dan miracle happen selepas ambil Vivix , doc bagitahu yang kanser mak dah hilang “

Subhanallah ! Sangat terkejutkan dengan Testimoni dari customer Vivix ni, Allah sebaik2 penyembuh. Kite sebagai hamba-NYA perlu usaha & ikhtiar sebaik mungkin.

Bila bercakap mengenai Vivix. Semua orang kenal Vivix dan tentunya Vivix adalah dari Shaklee iaitu syarikat jualan langsung pertama didunia. Shaklee telah lebih 5 dekad menerajui barangan dan produk kesihatan secara semulajadi yang terulung didunia. Jadi, TIADA LAGI KERAGUAN!

Nak KURUS?

Nak CANTIK?

Nak HAMIL ?

Nak BERPANTANG?

Nak BANYAKKAN SUSU?

KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT !

@ Whatsapp 019-3190733 untuk maklumat lanjut

Syiling sahaja !!!

Hahahahaha .. dulu aku otai pengangkutan awam .. Skg aku dah jd 'petai' !! . Bayangkan punya laaa panjang aku berbaris , sekali sampai kt dpn mesin  .. SYILING SAHAJA. Tak leh guna wang kertas ! Mana ada aku bwk syilingbyk .. Ingat hari raya ke ??

Aku pun gi beratur semula kt mesin sebelah .. 4,5 org gak la nak tunggu .. Tiba tiba mesin td tu keluar semula kenyataan .. " Terima Wang Kertas Dan Syiling .." .. lebih kurang gitu laaa .. Hahahahaha !!

Baru aku tau .. cehhhh ... Ikut permintaan rupanya mesin nehh .. Ops , lama dah aku tak buat live blogging .. huhu..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Dia baru berusia setahun lebih !

 

Bila jumpa dek orang yang tak pernah kenal Qhaliff , mesti akan teka dia usia 3 tahun gitu ! Atau akan sangka dia ni perempuan ! Huhuhuh ..

Kecik dan baby lagi dia walaupun sekarang dah lari cam lipas kudung terutama bila masuk ke kedai ! Dah tau mana nak pergi sekarang ni wooo.. Dia tuju terus ke peti ais .. Nak amik air !

Bila tanya dia , nak air apa ? Siap memilih kooooo .. Pandang sana .. Pandang sini .. Pastu capai apa yang menarik buat dia ! Mak aihhh .. Siap laaa kedai tok dia nanti di Kelantan nun .. Pengunjung setia la gamaknya !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI