Meraung ..

5:15 PTG
Susah dah nak lari .. Aku nk bwk , confirm tak jadi keje punya. Bukan nak lepak tp nak cari duit utk beli susu anak .. heeee ... Published ...

Nyaris dicincang isteri !

2:45 PTG
  Sapa ??? Sapaaa ?? Aku laaa !! Apa kes ? Sampai hati ke ‘wife kamu’ nak buat begitu ? Hahahaa.. Bertubi tubi soalan kan ? Kenapa jadi gi...

RM 100 untuk 3 helai

1:04 PTG
  Bila jalan jalan kat shopping complex , antara perkara yang orang perempuan suka buat ialah membuat perbandingan harga sesuatu barang at...

Settle masalah kedua..

11:18 PG
Alhamdulillah.. Dipermudahkan urusan hari ini.. Gi HTC , Time Square .. takde org ! Tak yah beratur. Ada kawan kata ramai org hingga aku nya...

Selesai satu masalah..

9:24 PG
Besar punya masalah iaitu air .. Dah ok daahh.. Tadi sampai kat rumah , dengar dia mengalir baekkk punya tanpa ada bocor mana mana .. Alhamd...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.