Rabu, 11 Disember 2013

Tinggalkan Qhaliff sekejap ..

Seronok dia dapat main kat luar. Dalam rumah , terkepung jer.. Tu , berpeluh peluh dia. Aku usung beg , dia tak kisah ponn.. huhu..

Aku balik , dia tak kisah punnnnn !! Huwaaaa.. Owh , leh dating ngan wife jap .. Huhu..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kembarkah adik Qhaliff ?

 

Photo: InshaAllah ..

Ada rakan bertanya setelah aku up gambar scan kandungan wife terkini. Adakah kembar ?? Er , tak la pulak doktor bagi tau kembar . Tapi alhamdulillah , sihat dan normal ..

Tembam gak ke ? Kalau Qhaliff time ni , dia dah siap posing depan camera. Macam tau tau je nak diambil gambarnya .. hahahah .. Tengok dah kan scan Qhaliff waktu 5 bulan dulu ? Heee..

Jantina ? Nama ? Er.. aku tak pikir lagi nama dia dan jantina , aku tak kisah .. asalkan normal , sihat dan bijak. Semua ni saham untuk aku di hari akhirat kelak .. InshaAllah ..

Apakah akan jadi dengan Qhaliff nanti ? Apakah ceritanya akan terhenti atau aku yang terhenti bercerita ???? Gulp…

Kalau dia kata ‘ tak nak ! ‘ ..

 

Sejak dua menjak dia tau apa itu TAK NAK , mmg kerap laaa keluar dari mulut dia ! Kalau paksa ? Perghhhhh .. Dia baring punya atas lantai ! Korang , yang punya anak pasti pernah merasai saat saat gini kan ? Bayangkan dia leh buat aksi gitu di depan orang ramai terutama di shopping mall ! Hahahaha ..

Skang ni , kalau suruh tidur pon dia akan kata Tak nak.. Makan pon gitu ! Tapi dia akan buat sendiri bila kita letak depan dia .. Cuma pastu .. kena bersihkan la..

Ok je bagi aku.. satu proses pembelajaran .. Cuma kebelakangan ni , ragam dia agak berlainan .. Apakah dia tau dia bakal tercabar tak lama lagi ? hurmm ..

Aku harap , aku mampu bahagikan kasih sayang dengan seadilnya nanti ..

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Pakej cantik tu..

 

-iklan-

 

Cantik dan berbaloi. Paling susah nak dapat part yang berbaloi tu...

Part cantik kat mana mana pun ada.. Janji sanggup mencari..

Bukan model dalam gambar yang cantik.. Tapi skirt tu..

Skirt cantik tu buat model yang plus size pun nampak cantik dan manis macam gula gula.. Bila tengok orang pakai skirt lawa lawa .Kita rasa mesti skirt tu mahal..

Tambah kalau skirt yang plus size.. Mula la peniaga kata..

" Kain lebih maaaaaa..harga kena lebih sikit la..." Kan..?

Kalau lah jumpa tempat yang nak buat sale dalam erti kata sale yang sebenar...

Kan best..! Biasanya diskaun 10%.. Diskaun 20% .. Diskaun 50%

Tapi untuk skirt yang cantik cantik...

Yang baru..

Yang terkini..

Nan hado diskaun..

Nak dapat 3 helai RM 100 untuk skirt yang cantik dan berkualiti..

hurrmmmmmm....

Berpinar pinar kejap mata bila tengok sale macam nih..

RM50 untuk dua helai skirt..?

Betul ke nih..?

Untuk plus size....?

Wahhhhhh...

Kena belek sendiri nih kan..kan..kan...

Jom klik https://www.facebook.com/bachonlineshop/photos_albums

atau lagi mudah klik sini https://www.facebook.com/bachonlineshop

Bila Qhaliff ke rumah atuk !

 

Ini pasti berlaku ! Samsung Note 8.0 aku pasti jadi sasaran mereka untuk layan Ultraman ! Dan Qhaliff , tak padan paling kecik akan cuba menguasai tempat.. Dia sanggup panjat untuk dapat lokasi yang cantik bg menonton tanpa sempadan ! Hahahaha ..

Walhal .. dia dah tengok berkali kali dah ! Aku rasa , dah tiba masa aku nak delete semua citer Ultraman dan letak je video pelajaran dalam tu .. hehehe …

Tapi susah gak kalau nak gi umah mak aku dari Sepang ni kalau dok layan ABC tanpa ada citer katun .. uhuhuhu .

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI