Isnin, 16 Disember 2013

Nota Cinta Abadi untuk Si Puteri - A Priceless Princess

 

-iklan-

clip_image001_thumb2

sumber gambar - Laman Amazon.com

Ingin jadikan buku sebagai satu hadiah untuk sahabat handai dan saudara mara? Bolehlah beli buku “A Priceless Princess”.. Buku Islamik Santai untuk remaja dan dewasa.Ia bukan buku cerita biasa… ia koleksi berpesan-pesan dengan kebenaran sesama kita.

Berikut ialah keratan isi kandungan:

clip_image002_thumb2

clip_image003_thumb1

clip_image004_thumb1

Harga sebuah termasuk kos penghantaran RM19.90. Beli secara pos daripada penulis, sms 019 6745742 atau pm Facebook “Nasiroh Omar” atau pm fanpage “A Priceless Princess”.

Gembira sungguh dia ..

 

Di Mph Alamanda .. Kalau masuk sini , mmg jenuh aku nak  dukung dia. Meronta dia nak turun .Kalau dilepaskan , mmg teruk la aku nak kejar dia. Dah la tu , bila dia jalan , tangan serupa sotong. Ada je nak disentuh dan diambilnya ..

Utk sessi kali ni, dia dapat amik satu buku cerita yang mana dia sendiri tak tau apa ceritanya.

Hurmm…. buku , tak pe la .. Mainan pon ok je.. Selagi daddy mampu beli .. Dah tak mampu nanti , jangan mintak udah laaa .

Published with Blogger-droid v2.0.10

Hati-hati membeli secara online

-iklan-

Pernah terbaca tak orang berkongsi pengalaman ngeri kerana membeli belah secara online..?
Setiap kali kita nak membeli barangan secara online...elok ambil langkah berjaga-jaga.
perhatikan betul betul penjelasan dan penerangan bagi setiap barangan yang dijual kerana jika berlaku sesuatu yang tak diingini... kita nih yang akan menanggung rugi.. peniaga online takkan pulangkan balik duit kita kerana kelalaian kita kan..?

Antara yang boleh kita perhatikan pada satu satu perniagaan online tu ialah review pelanggan.


 
 




Jelas kan pelanggan pelanggan yang teruja dan gembira dengan barangan yang mereka beli secara online..?

Selain sebab harga yang tentunya jauh lebih murah daripada pasaran luar, dah tentu sebab servisnya yang baik hingga ada pelanggan yang repeat order. Risiko memang akan sentiasa ada ketika membeli online.

Tapi bila lihat pelanggan yang berpuas hati macam nih,kita pun jadi yakin untuk membeli kan?
Apa lagi jika satu satu page perniagaan online tu sudi berkongsi review dan gambar pelanggan kan?


Contoh sehelai skirt yang dipakai oleh tiga pelanggan berbeza dengan tiga gaya tersendiri.
bach plus size antara online page yang baru tapi menjual skirt yang cantik dengan harga yang berpatutan. Fokus pada skirt yang bersaiz plus size tapi turut menawarkan skirt bersaiz S.
https://www.facebook.com/bachonlineshop

Walaupun online page ini masih baru, ia telah mula mendapat kepercayaan dari ramai pelanggan.


Hanya mereka yang mengalami situasi ini saja yang memahami..betapa susahnya wanita plus size mencari skirt plus size yang cantik dan selesa. Cuma lima puluh ringgit untuk sehelai plus size skirt yang cantik...

Ia dijual murah bukan semata mata sebab tiada kos kedai untuk dibayar..
Tiada bil elektrik yang dah naik harga untuk dibayar.. Skirt cantik cantik ini dijual pada harga berpatutan kerana penjualnya pernah menjadi pembeli dan sering menerima pakaian plus size mahal sebab kainnya lebih..........ppppffftttttt... Tak pernah ada peniaga nak mengaku mereka sebenarnya nak untung lebih sebab mereka tahu pakaian plus size yang cantik tak banyak dipasaran..
nah.. Sementara ada peluang membeli pada harga berpatutan..

Jom intai bach plus size jom..!

Tiada lagi buaian ..

 

Letak dalam buaian , meronta nak turun ..

Letak atas tilam balik .. Dia lena terus … Huhuh .. Besar dah dia .. Leh jaga adik dia dah pasni .. Huhuh …

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sukarnya …

 

Aku meniaga ni kerana nak tolong bangsa aku sendiri ! Atau kita akan jumpa mereka yang akan selitkan dengan kata kata agama untuk memikat pelanggan ..

Tapi hakikatnya ? Hurmmm … Aku takut , aku di kalangan mereka yang menjual agama demi kepentingan diri sendiri .. Astagfirullah al' azim ..

Mengejar kekayaan atau keberkatankah sebenarnya ? Terus terang , banyak dah aku jumpa dan aku kecewa terutama di laman sosial ni .. Aku percaya  pada awalnya tapi terus hilang kepercayaan selepas itu .

Ambil kira rezeki yang bakal disuapkan pada anak anak kita juga ..

Vivix Shaklee Mahal Betullah!

 

-iklan-

iklan 1512

Sana sini orang duk cerita pasal Vivix Shaklee ni. Apa bagus sangat ke vivix ni? Nak tau x? Vivix Shaklee ni dah terjual sejuta botol di America. Wow! Sejuta tu...memang hebat !

Al-kisah...aku dah mula jatuh cinta dengan Vivix ni bile satu haritu adik ipar aku call husband aku..die ni ade resdung tahap kronik sejak umur 14 tahun dan sehingga sekarang usianya 21 tahun. Baru2 ni die kena operate, buang ketulan dalam hidung. Ngeri jugak aku dengarkan. Tapi hasilnya sementara aje..lepastu aku yang dah tau Vivix ni baik untuk resdung, kami pun hadiahkanlah Vivix ni kat adik ipar tadi.

Alhamdulillah, dalam seminggu dia konsisten ambil sesudu Vivix sehari, simptom seperti kerap bersin, jerawat & gatal dibahagian kelopak mata dah mula menghilang. Allahuakhbar..amazing kan! Sekarang resdung kroniknya dah hamper sembuh. Takde lagi mak mertua ku ni risau anaknye nak kena operate lagi. Dan sekarang memang aku tengah amalkan vivix ni..serius best!

Mahal ke Vivix Shaklee ni? Kalau sebotol korang beli dengan harga RM 380 dan kesihatan 90% bertambah baik instead of korang kena pergi operate bagai..tak ke kena keluar duit ribu riban. So vivix ni sangatlah berbaloi untuk kesihatan kita.

Pssst :

Nak tau OFFER TERBAIK untuk vivix ni ...baik korang call nombor ni cepat nak dapatkan  OFFER JATUH TERDUDUK ni hubungi 019 3190733. Ni aku listkan TESTIMONI VIVIX yang berkaitan penyakit kronik seperti :

  • Kanser
  • Darah tinggi
  • Kencing manis
  • Strok
  • Gout
  • Perokok
  • Resdung
  • Awet Muda
  • Rabun

Layan Ultraman ..

 

Lama gile tunggu nak lawan .. Kalau masuk babak lawan , aku jadi mangsa.. atau mak dia ! Hakkk ,hakkkk .. bunyinya ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI