Isnin, 23 Disember 2013

Terlalu pandai atau memandai sebenarnya ?

 

Ramai ingat takde fungsi termasuklah aku.. Heee .. Ada yang guna buat subang , buat cincin … padahal ?

Photo: Dan ramai tak tau ...

Hurmmm .. kan kan ? Heeee.. Mana ada rekaaan tiada fungsi kan ? Samada kita tau atau kita malas amik tau …

Penutup dan pembuka blog aku ..

Alhamdulillah .. tahun ni rasanya 4 majalah cerita pasal aku dan karier dan 2 kali di Tv .. Semoga tahun dpn dpt Academy Award.. Tk dpt tu, Hadiah Nobel Keamanan pon jadilahhhhh..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Hadiah harijadi utk isteri ku ..

Tadaaaaa .. Nokia 1520 ..heehe..walaupun besday dia 1hb Jan , aku kasi dulu .. hahaha..  Selesai part hadiah ..

Alhamdulillah ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Antara atas dan bawah

 

-iklan-

 

Seluar , skirt atau baju.

Nak mencari pakaian plus size agak susah.

Terhad.

Kadang kala rasa terpinggir bila kaki melangkah menyusuri kompleks beli belah yang dipenuhi dengan banyak pakaian tapi untuk mencari kedai yang menjual pakaian plus size sangat sangat susah.Makan hati melihat lambakan pakaian dengan fesyen terkini yang cantik.. daripada pakaian kasual hingga pakaian formal..tapi untuk plus size..? huhuhu...

cantik kan..?

yang nih pun cantik kan..?

haaaa.....nih pun cantik kan..?

cantik...cantik...cantik...

Tengok skirt yang cantik cantik nih kat plus size skirt yang cantik

Mana tahu ada sale..jualan murah ke..

Melaram skirt baru la hujung hujung tahun nih kan...

ok.. klik sekarang..

skirt plus size murah untuk dijual

Qhaliff kejut daddy ..

 

“ Baa .. Baaaa .. “. Qhaliff cuba mengejutkan aku dari tidur , petang tadi. Aku nyenyak sungguh , kata wife ..

Aku tanya la kenapa dia kejut aku ?

“ Abang dengkur kuat sangat .. Tu dia yang dia kejut.. “. Jawab wife.

Aku pandang Qhaliff wat dok sibuk ngan mainan dia .. Adehhh .. Budak ni kannn ..

Photo

Bila dia tidur , rindu kat dia .. Nak je kejut ajak main .. hurm..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI