Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 Disember 2013

Bila Qhaliff merajuk ..

 

Diorang tak  kat Qhaliff bagi sbb aku tak bagi Qhaliff makan aiskrim sangat..

Sayangnya .. daddy yang makan banyak .. hahahaha …

Published with Blogger-droid v2.0.10

#CIMBIntasWish untuk yang tersayang !

 

Orang yang anda sayang punyai impian tetapi anda tidak mampu menunaikan buat masa terdekat ? Haaaa.. tepat pada masanya ! Tadaaaa … Aku pun nak join gak ! Hehehehe ..

clip_image002

Mudah je caranya .. Sila ke page CIMB MALAYSIA ini dan lakukan seperti yang aku tulis ini .. Hehehe.. Jangan tiru lak .. Dan yang penting , kedua ini perlu ada dalam teks anda …

  • #CIMBInstaWish
  • #ipad #note #PS4 #macbook

Contohnya : @MatGebu , selamat menyambut tahun baru dan harap menang #note ini nanti di #CIMBInstaWish ..

Lebih kurang gitu la.. Kalau nak wish kata rakan rakan yang bakal sambut Krismas nanti pon , boleh jer ..

Haa.. Tunggu apa lagi ? Cepat laaa .. Kang aku menang , kata aku tak ajak korang join .. Hahahah …

Masa untuk berjimat cermat ..

Patut laaaaa beratussss bil elektrik aku tiap bulan ditambah lg dgn kenaikkan yg .. hurmm.. letih nak cakap.. Jawab je la kat akhirat , sapa sapa yg terlibat ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Amaran dari anakku !

 

Photo: Anak aku punya kerja ..

Kalau dia tengok aku bersiap .. Dia akan terlebih dahulu berada dekat pintu. Takut takut aku keluar dari rumah , tinggalkan dia ! Hahahaha ..

Kalau aku mundar mandir tapi masih belum lagi bukak pintu pagar , dia akan buat gini laaa ! Akan amik kasut aku dan cuba campak keluar . Tujuan dia adalah utk aku bukak pintu pagar tu dan dia dapat keluar ! Weeeeee ..

Betapa bahagianya dia bila dapat keluar dari rumah ! Adehh ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI