Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 29 Disember 2013

Dapatkan Buku “A Priceless Princess”!

 

-iklan-

 

Buku Islamik Santai sesuai untuk remaja dan dewasa.

Boleh dibeli secara pos daripada penulis – RM19.90 sebuah:

Sms 019-6745742 atau pm facebook “Nasiroh Omar” atau pm fanpage “A Priceless Princess”

clip_image001

clip_image003

Meraung bagai dirasuk !

 

Masa kecik dulu , nak makan ubat .. senang sangat ! Sekarang ni ? Perghh .. aku kena pegang sekuat hati dia wooo .. Kaki tangan .. kepala dia .. Berusaha sungguh tak nak makan ubat .. Nak titis ubat ke dalam mata dia pon payah..

Kelmarin waktu dia meronta kat klinik , doktor tu cakap kuat dia.. Siap menendang la diaa .. Hahahah.. Aku kena gak semalam. Waktu tu dia terjaga dan nak gosok mata dia.. Aku tarik tangan dia.. Dia nak gosok lagi.. Aku tarik lagi.. Dia tolak aku dengan kaki dia ! Marah tuu .. Amboiii .. 

Memang leh main bola dah ni .. huhuuh… Malam ni nak bubuh ubat lagi , tak tau laa camana dia punya teriak .. Mesti jiran ingat dia kena belasah ngan bapak dia .. Hahahahha ..

Kuatnya NOKIA LUMIA 925 !!

 

Nokia Lumia 295 kesayangan aku ni terjatuh sewaktu aku nak keluar dari kereta .. Nasib baik terikat pada kabel charger tapi tak juga bernasib baik sbb terjuntai di pintu kereta yang terbukak..

Aku yang tak perasan , terus tutup pintu. Maka terdengarlah bunyi yang menyayat hati selepas tu. Aku berpaling.. Phone aku ! Huhuhu.. Aku angkat dan tengok ..

Hurm.. takde rezeki .. Tapi tapi apa yang pecah . Cermin masih ok cuma .. seperti yang korang tengok dalam gambar tu je la.. Huhuhu.. Tak pe la .. Janji boleh pakai .. Memang ok je phone tu.. Kalau pecah cermin tu , lain laa kan ?

 

Beli baru ? Tunggu sponsor la tahun depan .. Mana la tauu kan ? Rezekiii .. hehehe ..

Makanan orang sakit mata !

Kena pantang ! Tak leh makan makanan berminyak woooo .. kalau tak ?? Gatallll lgg mata .. Kalau gatal , rasa nk tonyoh bijik mata tu haaaa .. 

Qhaliffpon kena mkn gini gak .. Perghhh. Macam makanan org peremouan berpantang jer... Leh kurus aku gini..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiga serangkai ...

Tiga serangkai .. Mata , handphone dan kereta .. sekali gus .. Perghh .. Ujian Allah ...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tak baca tapi terus komen ?

 

Haihhh .. ni la diaaa .. Kekadang geram gak dengan orang yang tak baca betul betul di entri blog pastu nak komen di FB ! Perghh..  Adoiyai… Nak marah , kata tak sayang lak .. Tak marah , kita lak pendam rasa.. Sabar , sabar.. Reset minda ..

Sat…10, 9 .. 2,1.. 0 .. Ok .. tenang dah ! Tolonglah yer .. Janganlah ingat aku , laki bini ni buta info .. Mungkin ada yang kitorang tak tau tapi tak la sampai tahap dungu gitu ..

Hurmm.. Aku tulis entri di blog .. Bukan di FB.. Jadi baca di blog . Jangan baca ringkasan di FB.. Tak abis cerita kat situ. Jangan komen kat situ gak .. Komen kat blog tu haa , kalau nak komen sangat ..

Haihhh… Penat je tulis panjang panjang.. tak jugak dibacanya .. Pastu nak komen yg takde kena mengena .. Iskh…

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI