Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 31 Disember 2013

Harga Runtuh .. Hanya pada 1/1/2014 !

 

-iklan-

Harga Runtuh Buku “A Priceless Princess” Hanya untuk 1/1/2014!

BELI SATU DAPAT PERCUMA SATU!!!!!!

TAWARAN HANYA SAH UNTUK SEHARI – 1 JAN 2014!!!!!!!

Buku Islamik Santai sesuai untuk remaja dan dewasa.

Boleh dibeli secara pos daripada penulis – RM19.90 sebuah:

Sms 019-6745742 atau pm facebook “Nasiroh Omar” atau pm fanpage “A Priceless Princess”

clip_image001

clip_image003

Berebut dengan daddy !!

Apa saja aku makan , dia nak .. Bila dah dpt , jgn mimpi nak dpt balik ! Skg , kena makan sorok sorok dah nehh .. Hahahaha .. Tapi tak sampai hati laaa nk sorok makanan dari anak..Huhu...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Jangan perlecehkan darah ..

Gi klinik Presint 3 tadi .. Wife lak sakit mata.. Jalan tutup pulak utk sambutan Tahun Baru secara halal di depan Makamah Keadilan tu.. Byk duit nih .. ke sponsor ? Hee.. Lantak la kan.. akhirat jawab .. masing masing kena soal termasuk aku..

Parking sat tepi hentian bas sbb susah nak masuk parking.. Masa pon dah agak lewat.. Masa nak turun tu , nampak laaa kapas yg dah dihiasi dgn darah , dibuang merata begitu saja. Hurmm..

Tau tak bahayanya bila menda gini dibuang gitu je ? Satu .. mungkin ada virus.. Dua , jin suka woooo..  Haaaa.. kanggg.. kanggg.. haaaa... Yg ketiga , ingat la ada kawan cita.. darah tu , kalau dititis dengan limau purut.. siapp laaaa empunya darah.. Betul atau tidak , wallahualam ..

Kesimpulannya , tolonglah jaga kebersihan.. Dah tak cukup ' kotor ' ke negara kita ni sampaikan kita pon tumpang sama nak kotorkan lagi..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Qhaliff ok , ibu lak !

Giliran ibunya lak . Qhaliff ok dah .. Aku ? Lom  ok lagi ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kurus dah dia ..

 

Turun skit.. Last timbang , 14kg .. pastu bila kena cirit birit ari tu , berat dia jadi 13.5kg dan kekal hingga sekarang ..

Selera makan ? Sama jer .. Bagi apa pun , semua makan malah siap berebut dengan aku lagi .. huhuu ..

Makin tinggi dan makin mencabar bapak dia .. huhuh ..

# Hurm.. antara entri entri terakhir sebelum menjelang 2014.. Pasni entri pasti berbeza.. Apakah ?

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI